Buitengewoon genieten met behulp van Verandi in Baarn.
Buitengewoon genieten met behulp van Verandi in Baarn. Verandi

Verandi: Buitengewoon Genieten op Veranda Adviesdagen

13 september 2023 om 09:00 Zakelijk

Laat je verrassen door de mogelijkheden van prachtige veranda’s, tuinhuizen en overkappingen die jouw leefruimte naar een hoger niveau tillen. Stel je eens voor, een oase van rust en schoonheid in je eigen achtertuin. Verandi begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om van de buitenruimte te genieten. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het creëren van veranda’s, tuinhuizen en overkappingen.

BAARN Ben je op zoek naar de ultieme manier om jouw buitenruimte te transformeren? Wil je genieten van het buitenleven in alle comfort en stijl? Zoek dan niet verder! Verandi Baarn nodigt je uit voor de Veranda Adviesdagen op zaterdag en zondag 16 en 17 september.

ADVIES OP MAAT

Het team van Verandi staat op 16 en 17 september klaar met deskundig advies en inspiratie. Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle veranda, een multifunctioneel tuinhuis, een elegante zwembadoverkapping of een stijlvolle terrasuitbreiding, Verandi heeft het allemaal. De Veranda Adviesdagen zijn de perfecte gelegenheid om persoonlijk advies op maat te krijgen en de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Eigenaren ervaren ook financiële voordelen. Een tuinkamer fungeert als extra geïsoleerde ruimte, dus je bespaart stookkosten

VERHOOGD WOONGENOT

Misschien lijkt het in eerste instantie een grote stap, maar een hoogwaardige veranda, tuinkamer of overkapping is een investering die zichzelf terugbetaalt. Eigenaren van deze prachtige structuren ervaren niet alleen een verhoogd woongenot, maar ook financiële voordelen. Een tuinkamer, bijvoorbeeld, fungeert als een extra geïsoleerde ruimte, waardoor je stookkosten bespaart. Bovendien voegt een kwalitatieve overkapping, tuinkamer of veranda waarde toe aan jouw woning, en Verandi staat bekend om aandacht voor kwaliteit, materialen en vakmanschap.

INSPIREREN

Verandi nodigt iedereen uit om de Veranda Adviesdagen bij te wonen. en zich te laten inspireren door het uitgebreide assortiment en vakmanschap. Geniet van een warm welkom met een kop koffie of thee terwijl je de prachtige showroom verkent.

Zorg ervoor dat je erbij bent op zaterdag en zondag 16 en 17 september bij Verandi Baarn, gelegen aan de Minervaweg 3 (Bij Nijhof Woonwarenhuis) in Baarn. Ontdek het motto van Verandi: Buiten Gewoon Genieten!

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie