Anne Verheul, Antoinette Verheul en Gerda Vonk.
Anne Verheul, Antoinette Verheul en Gerda Vonk. Verandi

Verandi Buiten Gewoon Genieten

17 mei 2023 om 14:00 Zakelijk

SOEST/BAARN Antoinette Verheul en Gerda Vonk zijn adviseurs bij Verandi Baarn. Anne Verheul, de nicht van Antoinette, bouwt overkappingen en plaatst zonwering bij de mensen thuis. Verandi is specialist in wellness-producten, gevestigd bij Nijhof Woonwarenhuis aan de Minervaweg in Baarn, en biedt een breed assortiment spa’s, overkappingen, zonweringen en sauna’s. 

Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten en het uitstekende advies dat het aan klanten geeft. Kom langs tijdens de Spa Expo rondom Pinksteren op zaterdag 27 en maandag 29 mei (eerder mag natuurlijk ook).

ONTSPANNING

Een wandeling in de showroom geeft een mooi overzicht van de fraaie mogelijkheden voor ontspanning. Antoinette wijst naar een van de spa’s en vertelt: ,,Dat is de Softub, deze ronde spa is uniek. De jets zorgen voor massage en een heerlijk ontspannen gevoel. De motor is fluisterstil, het is de meest zuinige spa die verkrijgbaar is. Met de Softub doet iedereen wat echt belangrijk is; zorgeloos genieten. Iedereen is van harte welkom bij Verandi en we geven graag advies door middel van een ongedwongen gesprek over al onze producten. Dit kan in de showroom maar ook bij de mensen thuis.”

Gerda Vonk: ,,Onze producten zijn ontworpen om mensen te laten ontspannen en genieten van het leven. Wij willen onze klanten de beste ervaring bieden.”

Antoinette: ,,Het leuke van dit vak is dat we plezier en geluksmomenten verkopen. Als mensen bij ons binnenkomen, zijn ze al blij. We sturen onze klanten niet naar de hoogste uitgave, maar zoeken naar de meest geschikte producten omdat we het belangrijk vinden om het product aan te bieden dat het beste bij hen past. Zo zal de klant het meeste plezier beleven van de uiteindelijk geleverde producten en service, niets leuker dan dat toch? Naast de diverse soorten spa’s hebben wij (zwembad)overkappingen, prachtige zonweringen en heerlijke sauna’s.”

PLAATSING IN DE TUIN

Anne is bij de laatste stap in het aankoopproces van een overkapping of zonwering aanwezig, namelijk bij de plaatsing in de tuin. ,,Dat is zo leuk”, vertelt zij. ,,Als je bij het adres aankomt zijn de klanten al blij. Je ziet dat mensen er gelukkig van worden. Het is prettig om kwaliteit en maatwerk te leveren. Niets is standaard, het gaat er niet om wat je aan het doen bent, maar voor wie je het doet en het plezier dat het veroorzaakt.”

SPA EXPO

Antoinette: ,,Om klanten te helpen bij het kiezen van de juiste spa, organiseren wij de Spa Expo rondom Pinksteren (zaterdag 27 en maandag 29 mei). Tijdens dit evenement kan men kennismaken met de verschillende modellen spa’s en van de specialisten advies krijgen over welk type het beste bij u en uw wensen past. Er is zelfs een werkende zwemspa op het plein aan de Minervaweg (bij Nijhof Baarn). Of je er gebruik van mag maken? Ja natuurlijk, neem vooral je zwemkleding voor de zekerheid mee.”

Gerda: ,,Verandi is een bedrijf dat trots is op zijn producten en zijn klanten. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te laten genieten van wellness-producten en om de beste producten te bieden die aan de individuele behoeften voldoen. Kom zelf kijken en laat je inspireren.”

Verandi Baarn BV
Minervaweg Plein Nijhof, 3741 GR Baarn
www.verandi.nl 

advertentie
advertentie