Afbeelding
Foto: Adobe Stock

Ontspannen in en rondom je woning door het jaar heen

23 mei 2023 om 08:29 Partnercontent

Eenmaal thuis van een dag hard werken op kantoor is niets fijner dan een moment voor jezelf. Plof neer op je fauteuil, de bank of bijvoorbeeld een comfortabele tuinstoel op het terras. Geniet van een hapje en drankje, je favoriete tijdschrift of bijvoorbeeld een ontspannende playlist op Spotify. Vanzelfsprekend is het niet, dat je deze mogelijkheid hebt. Hoe tevreden ben jij over het comfort van je huidige meubilair binnen en rondom je woning? Nieuwe fauteuils kopen werd de laatste jaren steeds populairder; mensen gebruikten ook in de regio Soest opgebouwd spaargeld voor een investering in hun interieur. Niet alleen om te kunnen ontspannen na de werkdag; ook omdat men door het nieuwe hybride werken steeds vaker thuis is. Een fauteuil vormt de ideale plek voor een korte koffie- of lunchpauze tijdens een dag thuiswerken.  

Fauteuils en loungebanken hoeven niet duur te zijn

Nog steeds zoeken er regelmatig huishoudens naar meubelen om het bestaande interieur te vernieuwen. De aanschaf van een fauteuil of bijvoorbeeld loungebank hoeft niet per definitie een grote investering te vergen. Zoek naar een goedkope relaxfauteuil in de aanbieding; ze worden regelmatig aangeboden bij de verschillende woonboulevards. Ook kun je kijken naar showroommodellen, welke voor een scherpe prijs worden verkocht. Wil je helemaal voordelig shoppen? Wacht in dat geval tot de laatste maanden van het jaar. Rond de feestdagen doen veel meubelzaken hun laatste meubels uit de oude collectie voor een lage prijs van de hand, om zo ruimte te creëren voor de nieuwe collectie. Dit betekent logischerwijs niet dat je als huishouden direct uit de smaak valt met een model uit 2023; meubels zijn in veel gevallen tijdloos qua design.  

Duurzaamheid steeds belangrijker bij aankoop meubels

Wie nieuwe meubels koopt, hecht steeds meer waarde aan het thema duurzaamheid. We vinden het belangrijk dat een meubelstuk vele jaren meegaat, zonder dat de bekleding hiervan al snel verslechtert. Het liefst kiezen we voor meubels, waarvan de bekleding na verloop van tijd vervangen kan worden door een meubelmaker. Zo blijft de basis van de bank of fauteuil behouden.  

Comfortabele bank of tuinstoelen voor op het terras

Zoals eerder aangehaald werd wil je niet alleen in huis tot rust kunnen komen aan het eind van de werkdag. Zorg dat je ook buiten je woning over een comfortabele loungebank of bijvoorbeeld fijne verstelbare tuinstoelen beschikt. Combineer je tuinmeubelen met een parasol, om te voorkomen dat je op het warmste moment van de dag alsnog naar binnen moet verplaatsen. Naast een parasol is ook het gebruik van een buitenkleed aan te raden, evenals de keuze voor het monteren van verlichting in de tuin. Het helpt je voor een gezellige sfeer te zorgen; zowel overdag, als in de avond. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie