Afbeelding
Foto: Pixabay

De beste feestlocaties in Utrecht!

27 mei 2022 om 06:06 Partnercontent

Ben je binnenkort jarig of ga je afstuderen? Heb je net een promotie of een nieuwe baan gekregen? Of heb je een andere reden om te vieren? Dat kan in Utrecht! Je kunt dit namelijk doen via zaalverhuur Utrecht, waarbij het absoluut een goed idee is om te kiezen voor een van de onderstaande feestlocaties. Ze zijn misschien niet echt geschikt als een vergaderruimte huren Utrecht je doel is, maar voor een feest zijn ze perfect! 

Café Ome Willem

Denk je dat karaoke je feest compleet maakt? Dan is café Ome Willem de plek voor jou! Café Ome Willem is hét karaokecafé van Utrecht. Met meer dan 1.500 karaoke-nummers kunnen jij en je gasten de hele nacht genieten. Met de uitstraling van een gezellig studentencafé en een uitgebreide drankenkaart met een enorme variatie aan shots, waan je je in je studententijd. Het café is te huur voor maximaal 65 personen. Het handige van café Ome Willem is dat je een borrelarrangement kunt kiezen. Dit is mogelijk vanaf 19,50 per persoon als je 20 gasten meeneemt. Wil je dit niet, dan vraagt het café een omzetgarantie van 250 euro.

Grand Café Lebowski

Bij Grand Café Lebowski kun je een goed feest geven. Het is op een sprankelende locatie: namelijk recht tegenover de Dom. Wat veel mensen niet weten is dat dit café een zogenaamde “upstairs bar” heeft. Dit is een zaal met eigen bar op de eerste verdieping van het Grand Café. Een trap aan de achterkant van het café brengt je naar deze afgesloten bovenbar. Een plek speciaal voor jou en je gasten. Het bijzondere aan deze bar is dat hij mooi is ingericht. Het is hier super chique! Lebowski vraagt geen huurprijs, alleen een opbrengstgarantie van 500 euro. Je kunt er met zo’n 70 gasten terecht.

Restaurant De Witte Ballons

Midden in het bruisende centrum van Utrecht ligt De Witte Ballons. Ze bieden een sfeervolle ruimte in de kelder van het restaurant. Deze zaal heeft een eigen bar en biedt plaats aan ongeveer 100 gasten. Met een prachtig terras aan de Oudegracht is dit een heerlijke locatie voor een besloten feest. En je hebt hier ook een goed zicht op de Dom. De Witte Ballons vraagt geen huurprijs, maar wel een opbrengstgarantie van 750 euro. Maar als je met 100 gasten komt borrelen, dan is dat toch geen enkel probleem normaal gesproken?

Eetcafé The Hemingway

Eetcafé The Hemingway is ook een prima plek voor een besloten feest of borrel. Met een prachtige ligging aan het Janskerkhof biedt dit café plaats aan zo’n 50 gasten. En ze vragen geen omzetgarantie of huurtoeslag. Het voordeel van deze locatie is dat als je met meer dan 40 personen komt, de begane grond van het café helemaal voor jou is. Handig is ook dat het café goed bereikbaar is met het openbaar vervoer (de bus stopt voor de deur!). En ook de benedenverdieping mag je inrichten zoals je wilt: versieringen, tafels aan de kant geschoven, niets is te gek. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie