Afbeelding
Foto: Shutterstock

Laat verzendingen geen zorg meer zijn

14 januari 2022 om 15:37 Partnercontent

Je hebt het enorm druk met duizend-en-een zaken. Je business bestaat uit een heleboel acties die je moet ondernemen, allemaal zo foutloos mogelijk. Zou het niet zalig zijn als het sturen van zakelijke pakketten meer gestroomlijnd zou verlopen? Als het een zorg minder zou zijn en jij je aandacht op de rest van je bedrijf kan richten? Neem eens een kijkje bij het verzendplatform van Keen Delivery.

Ongehavende pakketten

Het sturen van zakelijke pakketten is nu eenmaal cruciaal voor het succes van je bedrijf. Het heeft weinig zin dat jij je van ’s morgens tot ’s avonds uit de naad werkt om kwaliteit te leveren als de zorgvuldig door jou voorbereide pakketten niet op een goede manier op hun bestemming komen. Uiteindelijk is de klant koning en wil je hem zo goed mogelijk helpen.

Zoek uit wat er mogelijk is bij welke vervoerder. Wie weet is voor de ene zakelijke verzending Postnl de beste optie en voor de andere DHL. Misschien kan je, om je pakket zo snel mogelijk bij de bestemmeling afgeleverd te krijgen, wel meerdere vervoerders inschakelen. De overzichtelijke structuur van het verzendplatform maakt het mogelijk dat je zulke beslissingen kan nemen zonder al te veel geld of kostbare tijd te verspillen. Bekijk telkens wat de verpakkingsmogelijkheden, de financiële voordelen en voorwaarden en de daarbij horende prijzen bij de verschillende vervoerders zijn. In dat opzicht mag jij als ondernemer een keertje de klant en dus de koning zijn. Geniet van een service die het je makkelijk maakt je pakket in een zo kort mogelijke tijdsspanne, maar zeker ook in perfecte staat, te verzenden.

Tijd is geld: meerdere pakketten tegelijk

Planning is van levensbelang binnen een organisatie. Als je bedrijf nog klein is, is het misschien nog haalbaar de zaken op je af te laten komen en ze af te handelen in de volgorde waarin ze zich aandienen. Wanneer je eenmaal wat succes boekt – en dat is toch de bedoeling – wordt het interessant taken te bundelen en gestructureerd te organiseren. Misschien komt het je planning ten goede dat je meerdere zendingen tegelijk ingeeft. En wanneer je de kracht en het gebruiksgemak van het systeem kent, hoef je niet meer te zoeken hoe je bepaalde specifieke pakketten het best verzendt. En bespaar je een zee aan tijd.

Orde in je bedrijf en in je hoofd

Hoe meer jij zelf met je business bezig kan zijn en taken als het sturen van pakketten dankzij een verzendplatform als Keen Delivery vlotter kan laten verlopen, hoe beter dat voor je bedrijf is. Jij bent specialist in je branche, het platform is dat in verzendingen. En verder gaat de duidelijke indeling van taken orde creëren in je bedrijf. En zodoende ook in je hoofd. Een ondernemer met een fris hoofd heeft een heldere kijk op zijn of haar business en heeft meer tijd om aan details te werken. Zo kan je bedrijf groeien en beter worden.

Informeer je rond het sturen van zakelijke pakketten

Het verzendportaal van KeenDelivery biedt zonder kosten een aantal integraties aan waarop mogelijk ook jouw webshop aansluit. Verder is het hoog tijd om de andere mogelijkheden van het platform te onderzoeken en te kijken waar ze jou winst en gemak kunnen opleveren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan automatisch aangemaakte documenten voor export bij zendingen buiten de EU of een handige tool om te kijken waar in het verzendtraject je levering zich bevindt. Zakelijke pakketten verzenden wordt een makkie!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie