Afbeelding
Photo by Sergi Dolcet Escrig on Unsplash

Waar moet je op letten bij het kopen van een inrijpoort?

18 januari 2022 om 08:52 Partnercontent

Een inrijpoort is een onmisbaar onderdeel van het hekwerk om je tuin of bedrijfsterrein. Ook als je geen hekwerk hebt, maar alleen een toegangsweg, dan kan de inrijpoort de perfecte toegang tot jouw terrein zijn. Een inrijpoort kopen is in bijna alle gevallen een meerwaarde voor je tuin. Het maakt duidelijk dat daar de openbare weg stopt en dat je iemands eigendom betreedt. Maar ook andersom werkt het: wanneer je kinderen of huisdieren hebt, geeft de poort aan dat daar de veilige thuisomgeving stopt. Ook kunnen ze niet zo de weg op rennen. Bij de hekwerk specialist vind je de poort die je nodig hebt.

Een inrijpoort kopen

Wanneer je auto’s of andere grote voertuigen op je terrein wilt toelaten, dan is een inrijpoort kopen de ideale oplossing. Wil je dat niet, dan kan een simpele looppoort ook genoeg zijn. Dat moet voordat je het eventuele hek gaat plaatsen en een poort gaat kopen duidelijk zijn. Zo gauw je het idee hebt dat er een auto je perceel op moet kunnen rijden, koop dan altijd voor de zekerheid een inrijpoort. Ook moet duidelijk zijn wat de belangrijkste functie van hek en poort zijn: kies je vooral voor veiligheid, dan kan een wat hoger hek en een hogere poort beter zijn. Ook moet je dan goed op de sloten letten. Zijn het hek en de poort meer voor de sier en een lichte afbakening, dan hoeft een slot misschien helemaal niet. Bij de hekwerk specialist vind je al deze verschillende soorten hekwerken en poorten.

Hoe plaats ik een inrijpoort?

Een inrijpoort plaatsen is prima zelf te doen. Wanneer je een beetje handig bent, en met de ondersteuning van de hekwerk specialist, lukt het prima. Alles wordt zo geleverd dat je de poort en het eventuele hek alleen nog maar hoeft te monteren. De sloten zitten er al in, en er zijn gaten op de juiste plekken geboord. De poorten hebben wel beton nodig om de palen van de poort stevig te laten staan. Zo blijft het hele hekwerk met poort stevig en recht staan. Je hoeft je bij het bestellen geen zorgen te maken over het naar links of rechts openen van de poort, ze zijn allemaal zo gemaakt dat allebei kan. Door de eigen bezorgservice van de hekwerk specialist wordt de poort geleverd op een moment dat het jou goed uitkomt. Ook weet je zeker dat alles netjes verpakt is en zorgvuldig behandeld wordt.

Hekwerken

Bij de hekwerk specialist koop je niet alleen een inrijpoort, natuurlijk kun je er ook allerlei soorten hekken kopen. Een duurzame en stijlvolle afscheiding van je terrein is het dubbelstaafmat hek. Verzinkt staal en gepoederde coating, roestvrijstalen sloten en bevestigingsdelen: zo gemaakt dat het jaren meegaat en er goed uitziet. Ook de hekken zijn niet moeilijk om zelf te plaatsen. Nog mooier en met meer privacy is een dergelijk hek met vlechtwerk. Het is gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie