Afbeelding
Foto: Pexels

Kies een tas die bij jouw sportieve figuur past

6 september 2021 om 10:17 Partnercontent

Is jouw tas jouw “best friend” of heb je er meerdere en wissel je graag af? Vaak is de keuze van de tas gebaseerd op hoe je eruit. Jouw tas moet wel bij je passen. Wist je dat een tas jouw mooie figuur kan accentueren? Ieder vrouwenlichaam is anders. Tassenfabrikanten gaan vaak uit van één formule terwijl wij allemaal weten dat dat niet op gaat. Je kan jouw vormen beter laten uitkomen door de juiste handtas te kiezen. De meeste mannen malen er niet om of een tas hun figuur wel of niet goed uit laat komen. Ben jij een man en ben je op zoek naar een laptoptas? Onder de link vind je de leukste heren tassen! 

Heb jij een appel figuur?

Zit bij jou het volume van je lichaam vooral aan de borsten en buik? Dan heb jij een appel figuur. Dames met een appel figuur hebben meestal zeer mooie benen en heupen en dat moet je natuurlijk benadrukken. Een handtas met korte hengsels is een uitstekende keuze voor jou. Ook een crossbody bag is een goede keuze voor jou maar draag hem dan niet gekruist over je lichaam. Als je een kleine appel bent kan je beter niet een te grote tas kiezen. Op die manier verdwijnen je lichaamsverhoudingen. 

Heb jij een peer figuur?

Is de onderkant van jouw lichaam breder dan de bovenkant? Heb jij een slanke taille, platte buik en brede heupen. En zijn jouw borsten in verhouding smaller dan je billen en bovenbenen. Dan heb je een peer figuur. Als er een lichaamsdeel is waar jij stinkend trots op bent en die je wilt showen, dan is het je taille wel. Door een schoudertas te dragen benadruk je jouw smalle taille en laat je jouw brede heupen minder opvallen.

Heb jij een zandloper figuur?

Iedere vrouw is prachtig. Maar als je een zandloper figuur hebt dan heb je wel heel veel geluk. Jouw lichaamsvormen zijn precies goed afgestemd. Het volume is mooi verdeelt over jouw lichaam. Je hebt een zichtbare taille waarbij het bij de borsten en billen wat ronder loopt. Jij kan werkelijk elke tas dragen die je maar wilt! Een rugzak of een clutch kan jij met gemak dragen. 

Heb jij een recht figuur?

Ben je atletisch gebouwd? Heb jij geen taille en heeft je lichaam weinig rondingen? Je hebt dan een recht figuur. De meeste vrouwen met een recht figuur willen liever wat meer volume hebben. Of juist niet, dat kan ook. Maar in ieder geval kan jij beter geen tassen met rechte hoeken dragen. Neem liever een wat ronder model. Een Cowboysbag zal jou heel goed staan.

Geef je er niet om of een tas bij jouw figuur past?

Als je er niets om geeft of een tas wel of niet bij je figuur past dan heb je een wat groter keuze in tassen. Groot, klein, veel vakjes, weinig vakjes, lang hengsel of een kort hengsel. Dat is waar je vooral dan op let. Natuurlijk moet een tas bij jouw levensstijl passen. 

Ben jij iemand die het liefst haar hele hebben en houwen meezeult? Een grote shopper tas past dan beter bij je dan een kleine tas. De kans is groot dat jij een kleine tas mishandelt omdat je probeert er alsnog van alles in te proppen. Ga liever voor een grote tas zodat je alles mee kan nemen als je de deur uit gaat. 

Leef je juist minimalistisch kies dan een kleine tas. Zelfs als jij maar kantoor moet en je moet je laptop meenemen heb jij voldoende aan een laptopsleeve waarin je de laptop kwijt kan en hoef jij geen tas te kopen waar je nog veel andere dingen in kan stoppen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie