Afbeelding
Foto door mohamed hassan form PxHere

Waarom backlinks kopen en waar moet je rekening mee houden?

5 mei 2021 om 08:22 Partnercontent

Backlinks zijn een onmisbaar onderdeel van jouw SEO-plan. SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit is iets waar iedere website-eigenaar zich mee bezig moet houden. Door op de juiste manier aan SEO te werken, kan jouw website veel hoger in Google verschijnen. Hierdoor kun je meer mensen bereiken en dus mogelijk ook meer verkopen. Maar hoe pak je SEO precies aan en wat is de rol van backlinks hierin? Hoe kunnen wij van Webton jou hierbij helpen? Je leest het allemaal in dit artikel.

Waarom backlinks kopen?

Je hebt een website gemaakt of laten maken, maar je merkt dat jouw website weinig bezoekers trekt. Dit komt waarschijnlijk omdat er op het gebied van SEO nog veel te winnen valt. SEO bestaat uit verschillende componenten, waar linkbuilding, ofwel het verkrijgen van backlinks, er één van is.

Backlinks zijn links van andere websites naar jouw website. Hoe hoog jouw website op Google wordt geplaatst, is onder andere afhankelijk van de backlinks van jouw website. Hoe meer goede backlinks jouw website heeft, hoe sterker jouw website is en hoe hoger Google jouw website plaatst. Backlinks zijn dus onmisbaar voor elke website en vormen een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie.

Hoe backlinks aanschaffen?

Backlinks kopen wordt steeds populairder. Op de markt zijn daardoor heel veel aanbieders van dit soort links zijn te vinden. Toch is het lastig om een goede aanbieder te vinden. Als het om backlinks gaat, dan is het uiterst belangrijk dat je alleen goede backlinks koopt. De meeste aanbieders bieden links aan van lagere kwaliteit. Daarnaast plaatsen ze deze links op een onnatuurlijke manier, waardoor het effect wordt verminderd.

Wil jij backlinks kopen? Houd dan rekening met de volgende punten:

  • De kwaliteit van de links
  • De juiste zoekwoorden bij de links
  • De manier van plaatsen

De kwaliteit van de links is zeer belangrijk. Hoe beter de kwaliteit, hoe beter het effect van de links. Probeer hier bij het kopen van backlinks echt op te letten, want dat kan voor veel voordelen zorgen.

Het plaatsen van backlinks kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat je bij het plaatsen van de links een stukje tekst over jouw website zet met daarin de juiste links. Ook kun je backlinks in een blog verwerken. Door eerst zoekwoordenonderzoek te doen, weet jij welke zoekwoorden het beste bij jouw website passen. Ga jij backlinks kopen? Dan is het belangrijk dat de juiste zoekwoorden gecombineerd worden met een link.

Verder is de manier en de frequentie van het plaatsen zeer belangrijk. Alles moet zo natuurlijk mogelijk overkomen met als doel om mensen te helpen. Google hecht veel waarde aan het geven van de juiste antwoorden op de zoekopdrachten van mensen. Ook bij linkbuilding is het belangrijk om dit in je achterhoofd te houden. Ga je links kopen? Zorg er dan voor dat deze links niet in één keer worden geplaatst. Probeer spreiding toe te passen. Koop je vijftig links? Laat dan iedere week een aantal van deze links plaatsen. Dit komt het natuurlijkst over en werkt het beste.

Waar moet je op letten bij het kopen van links?

Steeds meer mensen maken hun eigen website en ook steeds meer mensen verkopen backlinks. Het kan lastig zijn om iemand te vinden die écht goede backlinks verkoopt. Probeer mensen te vermijden die veel backlinks voor een kleine prijs verkopen. Vaak is het zo dat deze backlinks niet van de beste kwaliteit zijn. Ook kunnen er spamlinks tussen zitten. Spamlinks zijn vaak lastig te verwijderen en kunnen een negatief effect hebben op jouw vindbaarheid.

Wil je goede backlinks kopen? Dan kunnen wij jou helpen. Wij van Webton hebben enorm veel ervaring met zowel on-page SEO als off-page SEO. Het verkrijgen van backlinks is een extreem belangrijk onderdeel voor de SEO en dit is precies waar onze expertise ligt. Het onderzoek doen naar backlinks en het verkrijgen van goede backlinks kost veel tijd. Bespaar tijd en geld door backlinks van ons te kopen.

Klaar om de beste backlinks aan te schaffen?

Je weet nu waar je op moet letten als je backlinks wilt gaan kopen. Dan is het nu tijd voor actie. Op onze website kun je diverse linkbuilding pakketten kopen. Deze pakketten bestaan uit verschillende links en andere extra opties. De links die wij plaatsen zijn allemaal van hoge kwaliteit en worden in relevante artikelen geplaatst. Wij doen uitgebreid zoekwoordenonderzoek, waardoor wij voor jou de zoekwoorden kunnen vinden die het beste passen bij jouw bedrijf. Deze verwerken wij op natuurlijke wijze in artikelen. Aan deze artikelen wordt een link toegevoegd. Door onze natuurlijke manier van linkbuilding zal jouw website veel beter vindbaar worden in Google. Heb jij hier interesse in? Bekijk dan onze pakketten of neem contact met ons op, dan helpen wij je snel verder!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie