Afbeelding
Foto door form PxHere

Aandacht trekken op de beurs? Zo doe je het!

8 juli 2021 om 07:24 Partnercontent

Nu evenementen weer van start gaan kun je weer reclame maken op de beurs. Beurzen zijn een ideale gelegenheid om jouw organisatie te promoten en leads te verzamelen. Als je op een beurs staat met je organisatie, wil je natuurlijk indruk maken en zo veel mogelijk de aandacht trekken. Een aantal manieren om dit te doen vind je in dit artikel.

Een warm welkom heten

Heet de bezoekers van jouw stand een warm welkom en start het gesprek op het juiste moment, zonder opdringerig te zijn. Een van de manieren om te laten zien dat je open staat voor een gesprek is door gebruik te maken van een beursbalie met baliedisplay. De baliedisplay zet je op een beursbalie, uiteraard bedrukt met jouw reclame-uiting. Bij Drukbedrijf kan je baliedisplays met folderbakjes laten maken. Zo kun je na een gesprek met een bezoeker een foldertje meegeven, waar ze thuis nog eens naar kunnen kijken. Dit is niet alleen fijn voor de bezoeker om rustig nog wat informatie teug te lezen, jouw organisatie bouwt ook aan de merkbekendheid!

Ontwerp een opvallende beursstand

Zorg voor een opvallende beursstand in de huisstijl van jouw organisatie. Je kunt een beursstand helemaal naar wens ontwerpen, omdat beurswanden en ander printmateriaal geheel bedrukt kunnen worden met een ontwerp naar keuze. Hierdoor ben je al vanaf een afstandje herkenbaar voor de klant. Daarnaast draag je jouw merk uit en zal de klant jouw merk de volgende keer ook herkennen. Een beursstand kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Zo kun je alleen een beurwand met beursbalie gebruiken of een gehele stand (laten) bouwen van een steigerframe. Je kunt er ook aan denken om je stand te verlichten en videobeelden toe te passen. Denk voordat je een stand gaat ontwerpen goed na over het doel dat je wilt bereiken op de beurs.

Bewegende wobblers

Wobblers worden meestal gebruikt in winkels op een winkelschap, maar kunnen ook heel opvallend zijn op een beurs. Wobblers zijn een soort bewegende flyers met een zogenoemde wiebelaar eraan. Deze wiebelaar plak je op een plek waar je op wilt vallen, bijvoorbeeld op een baliedisplay. Al bij een minimale luchtverplaatsing beweegt de wobbler op en neer, en dat trekt de aandacht! Een wobbler drukken kan in diverse vormen zoals een hartje, wolkje, rondje of een vorm naar keuze. Tip: ontwerp de wobbler in de vorm van je product om nog extra de aandacht te trekken!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie