Afbeelding
Afbeelding van Firmbee via Pixabay

De beste gadgets voor je smartphone

25 maart 2021 om 07:25 Partnercontent

Iedereen gebruikt wel gadgets voor zijn of haar smartphone. Met gadgets bedoelen we de nieuwste technologische snufjes voor je smartphone. Je hebt allerlei hulpmiddelen waarmee je je smartphone kunt uitbreiden, beter kunt beschermen of beter kunt laten werken. Je hebt ook gadgets speciaal gericht op het maken van foto’s en fimpjes.In dit artikel laten we je de handigste gadgets voor je smartphone zien. 

Gadgets om te beschermen

Met deze gadgets bescherm je je smartphone tegen gevaar. Een flinke val kan je smartphone zo goed als verwoesten, met vaak hoge kosten voor een nieuw scherm als gevolg. Als je geluk hebt! Een telefoonhoesje van Smartphonehoesjes.nl heb je dus echt nodig om je smartphone goed te beschermen. Ook een screenprotector is een veelgebruikte gadget. Met een screenprotector bescherm je het scherm van je smartphone zodat er minder snel krassen of barsten in je telefoon ontstaan.  

Gadgets om je smartphone beter te kunnen opladen

Als je je telefoon veel gebruikt gaat de batterij snel leeg. Als je niet in de buurt bent van een stopcontact kun je gebruik maken van een powerbank. Een powerbank is een externe batterij. Je moet zo’n powerbank eerst thuis opladen. Is de batterij van je smartphone leeg dan koppel je de powerbank aan je smartphone. Met de powerbank kun je vervolgens je smartphone opladen. Heb je geen zin om steeds het stekkertje van je oplader in je telefoon te doen? Met een draadloze oplader kun je je telefoon opladen zonder kabel. Het enige wat je hoeft te doen is je smartphone op een oplaadstation te leggen. De smartphone wordt vervolgens magnetisch opgeladen.

Gadgets om betere foto’s te maken

Je kent hem misschien wel, de selfiestick. Een selfiestick is een soort verlengstuk van je arm. Een selfiestick maakt het makkelijker om meerdere mensen of een deel van de omgeving op de foto te zetten. Er zijn verschillende soorten selfiesticks op de markt. Er zijn selfiesticks waarmee je je smartphone aan de stick kunt vastmaken met een kabel. Zo kun je via een knop op de stick een foto maken. Het meest populair zijn de sticks met een bluetooth-afstandbediening. Hierbij heb je geen kabel nodig. De afstandsbediening maakt via bluetooth contact met je telefoon. 

Gadgets om muziek te kunnen luisteren

Een van de leukste gadgets op het gebied van muziek zijn misschien wel draadloze oortjes en koptelefoons. Met deze gadgets kun je muziek luisteren zonder dat de koptelefoon of de oortjes verbonden zijn aan je smartphone met een kabel. Het gadget maakt verbinding met je smartphone met behulp van bluetooth. Erg handig als je aan het hardlopen of een andere sport aan het beoefenen bent. Dacht je dat bellen en muziek luisteren met draadloze oortjes helemaal hip was? Dan heb je de zonnebril met ingebouwde speakers nog niet gezien. De speakers zitten aan de binnenkant van de zonnebril en zijn zo netjes weggewerkt dat ze haast onzichtbaar zijn. Door de positie zijn gesprekken en muziek alleen te horen door de drager van de bril. 

Gadets om je smartphone beter te kunnen bedienen

Een styluspen is handig als je dikke vingers hebt. Met deze gadget kun je het touchscreen makkelijk bedienen. Het oppervlak van de pen is een stuk kleiner dan je vinger. Ook bij sommige tekenprogramma’s is het erg handig om een styluspen te gebruiken. Er zijn pennen in allerlei soorten en maten. Van zakelijk tot vrolijk gekleurd. In de winter is het lastig om je smartphone te bedienen als je bevroren vingers hebt. Heb je handschoenen aan dan is het nog lastiger om je touchscreen te gebruiken. Met de smartphone handschoen heb je hier geen last meer van. Naast het feit dat je vingers heerlijk warm blijven kun je met deze handschoenen moeiteloos je smartphone blijven bedienen. 

Je smartphone als navigatiesysteem

Als je veel met de auto reist dan kun je je smartphone gebruiken als navigatiesysteem. Een smartphone houder voor in de auto is dan een onmisbare gadget. Met een smartphone houder kun je goed zicht op de weg blijven houden en tegelijkertijd je smartphone bedienen. Bovendien, zonder zo’n smart houder riskeer je een boete als je met je telefoon in je hand bezig bent. Reis je liever met de fiets? Er zijn ook smartphone houders speciaal voor op het stuur van je fiets. Zo vermijd je een flinke valpartij en gevaarlijke situaties in het verkeer.

advertentie
advertentie