Foto uit archief.
Foto uit archief. Ronald Kersten

Handballers dieper in problemen na ontluisterende nederlaag

15 december 2019 om 11:09 Overig

SOEST In een rechtstreeks duel in de strijd tegen degradatie uit de eerste divisie zijn de handballers van Yourlease/HV Eemland, twaalfde in de competitie, tegen een ontluisterende 38-25 nederlaag aangelopen tegen het Schiedamse DWS, de nummer dertien. Door deze uitslag is het stuivertje wisselen geworden en is DWS twaalfde en zakt Yourlease/HV Eemland naar plek dertien, een positie die aan het eind van het seizoen degradatie naar de tweede divisie betekent.

Bij de rust was alweer duidelijk dat de door blessures gehavende ploeg van het technische duo Bessel Grift/John van Gulik met een kansloze missie bezig was, 18-11. De ploeg die zonder Jeffrey van Gulik, Nicky Egbers, Jamie Tesselaar en Ritchie Husken moest starten, zag ook nog eens Walter van de Hoef, Thomas Visser en routinier Alper Kaplan met blessures gedurende de eerste helft afhaken.

De tweede helft werd daardoor een formaliteit, de enige die zich ietwat aan de malaise onttrok was gelegenheidscirkelloper Domeniko Weenink, hij scoorde maar liefst zes maal. Verder was een akkefietje tussen de spelers Johnny van Gulik en Marko Stanic (DWS) die nog voor wat opwinding zorgde, beide spelers werden door het scheidsrechtersduo Den Breejen/Nulle op rood getrakteerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie