Alette Verrips, Lauren van den Broek, Caroliene Joosse en Diana Spelt.
Alette Verrips, Lauren van den Broek, Caroliene Joosse en Diana Spelt. Verrips Makelaardij

Nooit een saai moment bij Verrips Makelaardij O.Z.

17 mei 2023 om 10:00 Zakelijk

SOEST/BAARN Nooit een saai moment bij het team van Verrips Makelaardij o.z. aan de Burgemeester Grothestraat 51 in Soest. Vorig jaar liet het kantoor al van zich spreken met een bijzonder relatiegeschenk, namelijk een Monopolyspel met Soester accenten. Dat zorgde voor veel publiciteit. 

Bedenker van deze actie, Lauren van den Broek, kijkt er met plezier op terug. ,,Dit zijn acties die mij vanuit mijn marketing achtergrond wel enthousiast maken, dat we ons onderscheiden met een kwinkslag en originaliteit. Leuke dingen om te doen; maar we blijven natuurlijk de makelaar waar men terecht kan voor een goed advies en perfecte begeleiding bij koop of verkoop van een woning.”

Koperen jubileum

Lauren weet waar ze over praat. De appel valt niet ver van de boom. Zij is de dochter van eigenaar Alette Verrips. Op 1 juli van dit jaar is het 12 ½ jaar geleden dat Alette het bedrijf overnam van haar vader Jan Verrips. Alette: ,,Dat koperen jubileum willen wij ook op een bijzondere manier gaan vieren. Houd de lokale media en onze kanalen in de gaten voor meer info. Eind juni vertellen we meer.”

Over Jan Verrips gesproken, u kunt hem altijd nog tegenkomen in Soest. Hij is als vrijwilliger actief als chauffeur bij de seniorenbus. ,,Dus toen wij als sponsor voor deze bus werden gevraagd konden wij natuurlijk geen nee zeggen”, lacht Alette.

Vakvrouwen

Zoals gezegd: altijd wat te beleven bij de makelaar in Soest die, hoe toepasselijk voor deze editie, louter uit vakvrouwen bestaat. Naast Alette en Lauren complementeren Caroliene Joosse (Kandidaat Register Makelaar Taxateur) en Diana Spelt (Assistent Register Makelaar Taxateur) het team. 

Albert Cuyplaan

Staan er nog bijzondere projecten op de agenda? ,,Jazeker”, vertelt Alette. ,,Projectontwikkelaar RV&O gaat vier woningen bouwen op de Albert Cuyplaan op de plek waar vroeger Dansschool Gerla/de Partyfactory heeft gestaan. Wij mogen deze nieuwbouw als makelaar begeleiden. Inmiddels zijn er al veel aanvragen voor deze duurzame woningen van 150 m2.”

Derde generatie

Lauren is sinds juni 2022 toegetreden tot het team van Verrips en behoort nu tot de derde generatie makelaars. ,,Ik ben door mijn opa en mijn moeder opgegroeid met het makelaarsvak. Ik studeer voor kandidaat-makelaar, maar leer nu ook heel veel op de werkvloer. Ik kom zojuist terug van een bezichtiging. Het mooie van dit vak is de veelzijdigheid. Je begeleidt de ene dag een jong stel bij de aankoop van hun eerste huis en op een andere dag ben je in gesprek met iemand die zijn huis gaat verkopen en gaat verhuizen naar diens laatste woning. Alle fases van het leven komen voorbij, geen dag is hetzelfde.”

Alette: ,,Een huis kopen of verkopen is een grote beslissing. Voor ons is dat dagelijks werk, maar voor onze opdrachtgever is dat een emotioneel en soms ingrijpend moment. Daarom moeten wij nooit routineus zijn. Elke koop of verkoop is speciaal, daar zijn wij met ons vieren terdege van bewust.”

Speciale zaken

,,Wij vinden het heel gewoon dat wij de ‘speciale zaken’ goed regelen. Onze expertise rondom bijvoorbeeld erfkwesties en bewindvoering is omvangrijk en daarin onderscheiden wij ons.”

Verrips Makelaardij o.z.
Burg. Grothestraat 51
T: 035-6030025
E: info@verrips.nl

verrips.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie