Afbeelding
BDU Media
Advertorial

Verrips Makelaardij is er voor elke levensfase

18 juni 2020 om 20:55 Zakelijk

SOEST Een woningbezichtiging met handschoenen aan. Alette van den Broek-Verrips heeft al heel veel meegemaakt in haar ruim dertigjarige carrière als makelaar, maar de afgelopen weken was het ook voor haar creatief omspringen in een wereld met nieuwe regels.

,,Het is nu eenmaal zo en dan kan je er maar beter goed mee omgaan”, vertelt Alette. ,,Handschoenen aan tijdens een bezichtiging was wel even wennen, zowel voor ons als voor de klanten, maar inmiddels wordt het als vanzelfsprekend ervaren. Onze ervaring is dat de mensen het wel prettig vinden als wij aandacht besteden aan de veiligheid van onze mensen en klanten.”

TOMPOUCE Alette en haar team doen graag wat extra’s tijdens dagen dat thuisblijven bijna een verplichting is. ,,Koningsdag was natuurlijk heel bijzonder dit jaar. Wij hebben onze klanten tijdens deze dag op een verse tompouce van Bakkerij Verkley getrakteerd. De mensen vonden het prachtig en gezellig om hier voor ons pand aan de Burg. Grothestraat, uiteraard op gepaste afstand, voor deze lekkernij in de rij te staan.”

Makelaarskantoor in koninklijke omgeving

Voor de koningsdagtraktatie had Alette zeshonderd van die gebakjes ingeslagen. Dat is dus voor heel veel klanten. ,,Wanneer iemand via ons een huis heeft gekocht of verkocht is die persoon nog steeds klant. Wij zijn er altijd voor advies bij verkoop- of koopplannen. Een makelaar moet levensloopbestendig zijn. Gedurende een mensenleven verkoop je een paar keer een huis, het is dan goed om te weten dat je dan bij het vertrouwde adres terecht kan voor advies en ondersteuning.”

MONUMENTAAL Het makelaarskantoor is gevestigd in een monumentaal pand met koninklijke historie, maar ondanks die indrukwekkende geschiedenis is het contact laagdrempelig. ,,Ons team is klein, dat werkt fijn. Met ons zeskoppig team worden beslissingen snel genomen en weten wij wat we aan elkaar hebben”, vertelt Alette.

Een makelaarskantoor dat er voor iedereen is: ,,Wij hebben klanten uit elke volwassen levensfase en in ons aanbod hebben wij huizen uit diverse prijsklassen. Dat maakt ons vak zo leuk en boeiend. De grootte van de verkoopsom is voor ons nooit een leidraad in het advies dat wij geven. Voor iedereen is de aan- of verkoop van een huis een belangrijk en vaak emotioneel moment. Als makelaar moet je dat aanvoelen en het is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend dat wij geen onderscheid maken in onze benadering.”

HOF VAN ZOYS Voor ouderen uit Soest en omgeving wordt er momenteel gewerkt aan een interessant project ‘Hof van Zoys’ genaamd. Alette: ,,Dat betreft tien seniorenwoningen die Rademaker Vastgoed en Ontwikkeling (RV&O) aan de Lange Brinkweg ontwikkelt. De entree van de tien woningen is aan de gezamenlijke binnenplaats. Dit zorgt direct voor een gemoedelijke en veilige sfeer. De grote raampartijen geven een fraai uitzicht op de weilanden tussen Soest en Amersfoort. Ideale woningen voor mensen die van Soest houden, landelijk willen wonen en de winkels in de buurt willen hebben.”

Het is een tijd die even anders is dan anders, maar daar moeten de service en het advies niet onder lijden vertelt Alette. ,,Creatief omgaan met de omstandigheden en duidelijk zijn, dat telt bij Verrips Makelaardij. Ik ben nu 24 jaar makelaar, heb nog geen dag hetzelfde meegemaakt en ook deze coronatijd komen we wel door. De afgelopen twaalf maanden zijn door onze bemiddeling 167 huizen van eigenaar gewisseld. De toekomst zien wij zonnig tegemoet.”

Verrips Makelaardij o.z
Burg. Grothestraat 51
T: 035-6030025
E: info@verrips.nl

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie