Walter C. de Boer RMT.
Walter C. de Boer RMT. De Boer Makelaardij

NVM Makelaar in Soest nodig? De Boer Makelaardij

25 maart 2021 om 14:00 Zakelijk

SOEST/BAARN Wat u bij De Boer Makelaardij kunt verwachten: 

DESKUNDIG EN VERTROUWD Mijn klanten kunnen en mogen kijken met hun hart. Ik ben er om hen met raad en daad bij te staan. Dat doe ik vanuit mijn jarenlange ervaring in de Soesterse makelaardij. Als klein bedrijf staat De Boer Makelaardij garant voor korte communicatielijnen, een informele en betrokken samenwerking, en een enorme dosis slagvaardigheid en inzet.

NVM GEREGISTREERD EN GECERTIFICEERD Ik sta als gecertificeerd en beëdigd makelaar en taxateur ingeschreven in Vastgoedcert en ben lid van de gerenommeerde brancheorganisatie Nederlandse Vereniging van Makelaars(NVM).

24/7 SERVICE Als u uw zinnen hebt gezet op het kopen van een woning, of op het verkopen van uw woning, dan is het vervelend om bezichtigingen altijd tijdens werktijden te plannen. Wat bijvoorbeeld als u op avond of weekenddag een brandende vraag heeft die niet kan wachten? Of als we midden in een belangrijke onderhandeling zitten? Geen probleem: ik sta voor u klaar wanneer dat nodig is, óók buiten de gangbare kantooruren.

PERSOONLIJK EN BETROKKEN De verkoop of aanschaf van een huis is niet niks. Het gaat om een flink bedrag, en dat vereist een hoge betrokkenheid van de makelaar. Als klein makelaarskantoor bied ik die betrokkenheid. Ik vind het namelijk belangrijk om mijn klanten door en door te kennen, en écht te begrijpen wat hun eisen en wensen zijn. Ik sta als specialist graag dicht bij mijn klant, van het begint tot het einde van welk traject dan ook. Daar sta ik om bekend. Ouderwetse betrokkenheid.

06 81 76 50 75

www.deboer-makelaardij.nl

Morgen 41 | 3763WG Soest

advertentie
advertentie