Pedicure en masseuse. Het zijn deze disciplines die de Soesterse Angela Borgts in haar praktijk verricht.
Pedicure en masseuse. Het zijn deze disciplines die de Soesterse Angela Borgts in haar praktijk verricht. Praktijk Angela Borgts

Meerdere disciplines bij Praktijk Angela Borgts; Oncologische voetzorg, medisch pedicure en masseuse

25 maart 2021 om 11:34 Zakelijk

BAARN/SOEST Pedicure en masseuse. Het zijn deze disciplines die de Soesterse Angela Borgts in haar praktijk verricht. De pedicurediensten zijn sinds vorig jaar uitgebreid met oncologische voetzorgverlening. 

In november 2020 behaalde Angela het diploma Oncologisch Voetzorgverlener (OVV). ,,Ik ervaar dat als de kroon op mijn werk”, vertelt de ervaren pedicure/masseuse. Oncologische voetverzorging is een belangrijke discipline in ons vak. Mensen die behandeld worden tegen kanker krijgen door de chemo soms complicaties aan hun voeten. Als OVV ben ik opgeleid en bevoegd om voeten van oncologische patiënten te screenen, bijwerkingen van behandelingen te herkennen, de voeten te verzorgen – mits de situatie dat toelaat – en bevindingen terug te koppelen aan het oncologisch behandelteam. Ik neem ook preventieve maatregelen zodat eventuele klachten voorkomen kunnen worden.”

Naast OVV is Angela ook medisch pedicure voor diabetes- en reumapatiënten. ,,Ik ben hiervoor aangesloten bij ProVoet en bij ProCert. Dit zorgt ervoor dat ik altijd volgens de nieuwste normen geschoold ben.”

Praktijk Angela Borgts biedt een combinatie van diensten. Massages met warme sesamolie, voor ontspanning en voor doelgerichte pijnklachten. Stoelmassage en de Breuss-massage (een fijngevoelige, energetische rugmassage, die ertoe kan bijdragen dat psychische energetische en lichamelijke blokkades verminderen) behoren eveneens tot de specialismen van Angela.

Angela: ,,Het is fijn dat ik door de massages en het pedicurewerk rust, ontspanning en klachtenvermindering in het leven van anderen kan brengen. Ik ben weliswaar door opleidingen geschoold, maar juist ook vanuit een diepe persoonlijke ervaring weet ik bij bijna iedereen eigenlijk wel de juiste ‘touch’ te vinden.”

Praktijk Angela Borgts, Burg. Grothestraat 7 A, 3761 CJ Soest, tel. 06-33333280.

advertentie
advertentie