De crew van Autovakmeester De Soester, al 65 jaar een vertrouwd adres aan de Beckeringhstraat in Soest.
De crew van Autovakmeester De Soester, al 65 jaar een vertrouwd adres aan de Beckeringhstraat in Soest. Peter Beijer

Je voelt je thuis bij Autovakmeester De Soester

25 maart 2021 om 07:30 Zakelijk

SOEST De entree in de showroom van Autovakmeester De Soester voelt als een rit ‘down to memory lane’. Het familiebezit aan klassieke auto’s laat onder meer een Dodge en een Datsun zien uit tijden dat lang haar veroorzaakt werd door de mode en niet door een lockdown. Vanaf een fotowand kijken de oprichters Sjors en Coby Karwoczik glimlachend de zaak in.

Het is duidelijk, De Soester ademt nostalgie, maar is ook een modern, springlevend bedrijf. Leroy Karwoczik is, samen met zus Kirby en broer Marvin, de derde generatie die aan het roer staat van het bedrijf dat dit jaar zijn 65-jarig jubileum viert. Leroy: ,,Wij hebben een hecht team medewerkers. John Smit werkt hier al 54 jaar en Chris de Bruin staat hier al vanaf zijn schooltijd. Zij zijn het levende bewijs van de jarenlange ervaring. Wij bestaan 65 jaar en kijken graag terug naar het mooie verleden maar wij hebben ook alle aandacht voor een fraaie toekomst.”

Elektrisch en hybride rijden is een trend die blijft doorgaan. Wij hebben de kennis én de auto’s van onder meer KIA in huis

HIGHTECH Die toekomst ziet er verrassend uit met de higtech die langzaam maar zeker in de autowereld wordt geïntroduceerd. ,,Elektrisch en hybride rijden is een trend die blijft doorgaan”, zegt Leroy. ,,Daar zijn wij klaar voor, wij hebben de scholing gehad, de kennis én de auto’s van onder meer het gerenommeerde merk KIA in huis. Onder de formule van Auto Vakmeester doen wij in- en verkoop van alle merken, onderhoud en reparatie, diagnostiek, apk-keuring, banden en een kentekenloket. Dankzij routiniers als John, Chris, mijn broer Marvin en mijn vader Jorg, maar ook doordat wij onze kennis doorlopend bijhouden. Wij staan niet voor verrassingen.”

THUISVOELEN De Soester is meer dan een autobedrijf. Klanten voelen zich thuis. De familie Karwoczik heeft ter gelegenheid van het jubileum een ludieke actie bedacht. Leroy: ,,Iedereen die bij ons in de showroom komt krijgt een houten vogelhuisje plus schilderset cadeau. Fleur het huisje zo creatief mogelijk en maak een foto van je ‘werkstuk’. Stuur dat naar info@soester.nl en de leukste inzending ontvangt een prijs. Iedereen voelt zich thuis bij Autovakmeester De Soester en dat al 65 jaar. Een huisje cadeau doen is voor ons van symbolische waarde.”

INFORMATIE Autovakmeester De Soester, Kostverlorenweg 1 hoek, Laanstraat, 3762 EM Soest, www.soester.nl, facebook.com/autobedrijfdesoester, tel. 035-6021064.

advertentie
advertentie