Een Walvis, muziektheater voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar.
Een Walvis, muziektheater voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar. @Vett

Verschillende smaken in Idea Theater Soest

17 oktober 2021 om 11:00 Podiumkunsten

SOEST In Idea kan de komende week van drie verschillende smaken theater worden geproefd: cabaret, ‘thriller’ en tot slot een muziektheatervoorstelling voor kinderen tot en met 7 jaar.

Drie uiteenlopende voorstellingen zijn er de komende dagen te zien in het theater aan de Willaeertstraat 49. Daar komen achtereenvolgens Jim Speelmans, acteur Daniël Boissevain en Katoesja Theaterproducties.

CREATIVITEIT Jim Speelmans wordt gepresenteerd als een van de grootste cabarettalenten van het land. Volgens veel van zijn collega’s is hij een van de beste comedians van het land. Naast zijn eigen optredens is Jim al jaren tekstschrijver voor veel bekende cabaretiers, zijn enorme productiviteit en creativiteit zijn ongekend. Grappig, vlijmscherp, onberekenbaar en soms keihard.

Donderdag 21 oktober, aanvang 20.15 uur, 16,00 euro.

BLOEDSTOLLEND In de bloedstollende theaterthriller ‘De Schuldige’ beantwoordt politieman Oscar Holm verveeld de telefoontjes die via de meldkamer op de politiepost Beilen binnenkomen. Wanneer Ellen, een jonge verwarde vrouw, hem vanuit de auto van haar ontvoerder belt, komt hij direct in actie. Gebaseerd op de Deense film Den Skyldige.

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20.15 uur, 18,.00 euro.

FAMILIEVOORSTELLING Een vriendschap tussen een walvis en een mens. Dat kan dus echt. Wie deze familievoorstelling van Katoesja Theaterproducties heeft gezien, kan het inmiddels volmondig beamen. Op het strand koud en nat, spoelt iets aan. Het is… een walvis! Deze muzikale voorstelling is gericht op kinderen van twee tot en met zeven jaar.

Zaterdag 23 oktober, aanvang 15.00 uur, 9,00 euro.

In de komende weken komen onder anderen Javier Guzman, Spruijt & Opperman, Stefano Keizers, Kirsten van Teijn en Debby Petters ook naar Idea. Daar is woensdag 20 oktober al een optreden van Youp van ‘t Hek, maar die voorstelling is al lang uitverkocht.

De kaartverkoop voor de voorstellingen loopt via www.ideacultuur.nl.

advertentie
advertentie