Afbeelding
Foto via Blox

Gratis Pizza in Utrecht op Bitcoin Pizza Day

16 mei 2023 om 16:36 Partnercontent

Op 22 mei kun je genieten van een gratis pizza op het Vredenburgplein in Utrecht. Deze bijzondere gelegenheid viert Bitcoin Pizza Day, een vrolijke feestdag die voortvloeit uit het ongelooflijke verhaal van de man die destijds maar liefst 130 miljoen euro neertelde voor slechts één pizza. Laten we hem daarom dankbaar zijn, want dankzij zijn dappere daad kunnen wij allemaal nu smullen van deze verrukkelijke traktatie. Het baanbrekende cryptobedrijf BLOX en de vermaarde pizzaketen Domino’s bundelen hun krachten en delen op deze feestelijke dag kosteloos pizza’s uit. Wat een festijn!

De eerste bitcoin betaling in ruil voor pizza

Maar waar is deze feestdag eigenlijk uit voortgekomen? Op 22 mei, precies dertien jaar geleden, vond er een historische gebeurtenis plaats: de allereerste Bitcoin-betaling. Een persoon in Florida kocht destijds met behulp van deze nieuwe digitale valuta twee overheerlijke pizza’s. Dit magische moment markeerde het begin van een geheel nieuwe tijdperk. Toon Schraven, deskundige bij BLOX, legt uit: “Deze pioniersbetaling met Bitcoin toonde aan dat er een alternatief bestaat voor door overheden beheerd geld. Naar mijn mening heeft dit revolutionaire concept absoluut de toekomst.” Het is dan ook geen wonder dat Bitcoin zijn eigen feestdag heeft verworven.

In de geest van deze feestelijke dag willen BLOX en Domino’s iedereen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de wonderlijke wereld van digitale valuta. Daarom trakteren zij op gratis pizza’s. Toon benadrukt dat Bitcoin de potentie heeft om de wereld te transformeren, vergelijkbaar met de impact die het internet heeft gehad. Hij legt uit dat het huidige geldsysteem gebreken vertoont, waarbij geld uit het niets wordt gecreëerd en onbeperkt kan worden bijgedrukt. In schril contrast hiermee is Bitcoin juist schaars, ongevoelig voor censuur en gedecentraliseerd. Het is een open en toegankelijke valuta die voor iedereen beschikbaar is, net zoals een pizza.

Voor de persoon die destijds de pizza’s kocht, heeft Bitcoin Pizza Day een geheel andere betekenis. Hij betaalde destijds namelijk maar liefst 10.000 Bitcoins voor de lekkernijen, wat in hedendaagse termen neerkomt op een astronomische waarde van ongeveer 130 miljoen euro per stuk. Het moge duidelijk zijn dat dit een wel erg prijzige pizza is geworden! Dit illustreert op treffende wijze hoe de koers van Bitcoin in de loop der tijd explosief is gestegen, en benadrukt tevens dat zelfs de kleinste aankopen in het verleden aanzienlijke waarde kunnen verkrijgen.

Gratis pizza op het Vredenburgplein in Utrecht

Zou jij ook willen genieten van een kosteloze pizza? Zorg er dan voor dat je op maandagmiddag 22 mei tussen 16.00 en 19.00 uur aanwezig bent op het adembenemende Vredenburgplein in Utrecht. Daar zal het dynamische team van BLOX jou verblijden met een smakelijke pizza. Let wel op: om in aanmerking te komen voor deze culinaire traktatie, dien je de volwassen leeftijd van 18 jaar te hebben bereikt. Dit heeft te maken met het BLOX-account dat je dient aan te maken in ruil voor de pizza. Toon simpelweg je account via de handige BLOX-app en je kunt genieten van enkele verrukkelijke pizzapunten. Smakelijk eten!

Deze Bitcoin Pizza Day is niet alleen een gelegenheid om te genieten van een gratis pizza, maar ook om bewustzijn te creëren rondom de revolutionaire wereld van digitale valuta. Het is een uitgelezen kans om de mogelijkheden en voordelen van Bitcoin te verkennen. De waarde van Bitcoin ligt niet alleen in zijn financiële potentieel, maar ook in de fundamentele principes waarop het gebaseerd is. Het concept van schaarste, decentralisatie en open toegankelijkheid spreekt veel mensen aan en heeft het potentieel om traditionele geldsystemen te verstoren.

Dus, kom op 22 mei naar het Vredenburgplein in Utrecht en laat je verrassen door de heerlijke smaak van gratis pizza, terwijl je tevens de wereld van Bitcoin en digitale valuta verkent. Vergeet niet dat deze feestelijke gelegenheid een eerbetoon is aan de man die destijds zijn Bitcoins inruilde voor pizza’s en daarmee onbewust geschiedenis schreef. Geniet van deze unieke ervaring en laat je smaakpapillen verwennen met een overheerlijke pizza op Bitcoin Pizza Day.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie