Afbeelding
Photo by André François McKenzie on Unsplash

Athleten Die Veel In Cryptocurrency Hebben Geïnvesteerd

Partnercontent

Net als hun succesvolle voorgangers zijn sommige jonge en oude pro-atleten tegenwoordig productieve ondernemers en investeerders. Dankzij de voortdurende technologische ontwikkelingen en gemakkelijke toegang tot informatie zijn sporters tegenwoordig beter opgeleid en beter geïnformeerd over hun financiële situatie.

Veel professionele atleten zijn beïnvloed door de crypto-hype en hebben nu enkele van de meest uitgebreide Bitcoin-bezitten. Sommigen hebben aanzienlijke aandelen in cryptobedrijven, terwijl anderen ook crypto-startups steunen die geïnteresseerd zijn in blockchain-technologie. Verschillende atleten zijn ook handelaren en kopen en verkopen crypto op platforms zoals de (bitalpha-ai.nl)

Een van de redenen waarom crypto de meeste professionals trekt, is de nabijheid van technische integratie. Ze hebben altijd snel geprobeerd om nieuwe technologieën te gebruiken om hun kapitaal te investeren in ondernemingen die ze ondersteunen In dit artikel vind je welke topatleten veel geld hebben geïnvesteerd in crypto. 

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather staat bekend als van ‘s werelds best betaalde en meest succesvolle sporters. Hij is echter buiten de ring ook succesvol; hij heeft een recordaantal geld geïnvesteerd in crypto en gerelateerde projecten. Mayweather heeft herhaaldelijk online gepronkt met zijn rijkdom en een deel ervan toegeschreven aan zijn crypto-investeringen. Bovendien steunt hij een crypto-startup genaamd Stox Platform en is hij betrokken bij Centra Tech Project. 

Lionel Messi

Messi is ongetwijfeld één van ‘s werelds beste voetballers, maar haalt ook winsten buiten het veld binnen. De Argentijn is namelijk ook een fanatieke investeerder. Hij is de hoofdinvesteerder in Sirin Labs, een technologiebedrijf dat met blockchain werkt om betalingen te verwerken en de beveiliging van smartphones te verbeteren. Ook zijn er geruchten dat hij aanzienlijk veel heeft geïnvesteerd in populaire cryptocurrency’s, waaronder Bitcoin en Ethereum.

Serena Williams

Serena Williams is een bekende atleet met fans over de hele wereld. De tennisster staat echter ook bekend als vechter voor mensenrechten en gendergelijkheid. De meeste mensen weten echter niet dat ze één van de eerste mensen is die begon met investeren in crypto. Ze heeft voornamelijk veel geïnvesteerd met één van de meest populaire crypto-uitwisselingen, Coinbase. Serena Williams heeft ook een investeringsfonds, genaamd Serena Ventures Fund.

Shohei Ohtani

Shohei Ohtani is een MBL-superster en één van de vele toonaangevende atleten die hebben aangekondigd dat ze hun salaris in crypto willen ontvangen. Hierdoor voegt zij zich bij andere atleten zoals Odell Bekham Jr., Andre Iguodala, Klay Thompson, Aaron Rogers en Russell Okung. Deze atleten hebben namelijk allemaal bevestigd dat zij hun salarissen en vergoedingen in crypto ontvangen. De meesten van hen werken samen met het crypto-betalingsverwerkingsplatform, CashApp, en beloven fans maximaal $1 miljoen aan Bitcoin te schenken om crypto-adoptie aan te moedigen. Ohtani is de wereldwijde ambassadeur van FXT Trading.

Nikita Kucherov

Nikita Kucherov is een NHL-ster die momenteel speelt voor de Tampa Bay Lightning. Hij is ook de merkambassadeur van het populaire sporttokenplatform TokenStars. Kucherov is één van de eerste atleten die crypto gebruikten en moedigt het gebruik van Bitcoin aan op zijn sociale-mediaplatforms. Mensen geloven hierdoor dat Nikita Kucherov veel aandelen in Bitcoin en andere grote cryptocurrency’s bezit.

Matt Barkley

Matt Barkley is één van de meest populaire quarterbacks van de NFL, maar limiteert zijn succes niet tot binnen het veld. Hij veroorzaakte opschudding toen hij zijn club, Buffalo Bills, vroeg om zijn loon in Bitcoin te betalen. De club voldeed aan zijn verzoek, wat ook andere NFL-atleten motiveerden hun salaris in Bitcoin uit te laten betalen. 

Het groeiende aantal professionals dat in crypto investeert, laat zien dat virtuele valuta en digitale investeringen niet meer weg te denken zijn. Onderzoek echter de markt zorgvuldig en kies de meest geschikte manieren om in crypto te investeren.

advertentie
advertentie