Afbeelding
Foto: Unsplash

Alles over de Intex Ultra XTR frame zwembad van 549 bij 274 bij 132

22 februari 2022 om 16:35 Partnercontent

Een zwembad in de tuin heeft iets bijzonders. Voor jezelf is het lekker om af en toe een verfrissende duik te nemen of met vrienden te genieten rondom het zwembad, maar zeker wanneer je kinderen hebt is een zwembad ideaal. Want die vinden weinig dingen leuker dan in de zomer met vriendjes en vriendinnetjes spelen in en rondom het zwembad.

Nog niet super lang geleden was een zwembad in de tuin voor maar weinig mensen weggelegd. Je had hiervoor allereerst natuurlijk een grote tuin nodig, maar daarnaast ook flink wat geld om zo’n zwembad te kunnen aanleggen. Met de opkomst van opzetzwembaden is dat gelukkig helemaal veranderd. Intex is een van de bekendste namen als het gaat om opzetzwembaden. Uiteraard hebben we dit merk ook bij de Zomerspecialist. Hieronder gaan we kijken naar een van de modellen, het Intex Ultra XTR frame zwembad 549 x 274 x 132 cm.

De kwaliteit van dit zwembad

Met dit zwembad haal je een zeer stevig, stabiel en duurzaam type in huis. Je kunt hier dan ook jarenlang plezier aan beleven. Je krijgt bij dit zwembad standaard een filterpomp en accessoires meegeleverd. Het is ook niet mogelijk om alleen het zwembad te kopen. De stabiele basis wordt gecreëerd door de ovale buizen constructie. Deze kan alle schommelingen in het zwembad met gemak opvangen. Wanneer je op zoek bent naar een wat groter zwembad, met veel stevigheid, waar je nog jarenlang van kan genieten, dan is dit een perfecte optie. De luxe uitstraling is natuurlijk mooi meegenomen.

XTR

De XTR lijn van Intex is extra stevig en sterk, en daardoor extra onderscheidend. Het eerste wat opvalt is de gepoedercoate binnenkant van de buizen. Bij veel zwembaden is enkel de buitenkant gepoedercoat. Het voordeel hiervan is dat ook de binnenkant van de buizen is beschermd tegen roest. Het zwembad gaat hierdoor veel langer mee. Ook de garantie is hierdoor uitgebreider. Daarnaast is de liner natuurlijk van bijpassende kwaliteit. Deze is gemaakt van 3 lagen, waarvan 2 van pvc. Ook hierop wordt daarom 2 jaar garantie gegeven.

De accessoires

We zeiden het al, je krijgt bij dit zwembad standaard accessoires meegeleverd. Allereerst natuurlijk een zwembadtrap. Deze zorgt ervoor dat je altijd veilig in- en uit het zwembad kan. Deze trap is zo gemaakt dat hij zowel in als buiten het zwembad stevig staat. De treden zijn voorzien van een antislip laag. Daarnaast krijg je er zandfilterpomp bij. Deze pomp is een stuk krachtiger dan de normale pompen met cartridges. Ook krijg je er een grondzeil bij, zodat ook de onderkant van het zwembad schoon blijft. En tot slot krijg je nog een Intex afdekzeil meegeleverd. Deze is precies op maat gemaakt voor dit zwembad en zorgt ervoor dat het zwembad altijd zoveel mogelijk schoon blijft. Bijkomend voordeel is dat het water hierdoor ook beter op temperatuur blijft.

Het opzetten van dit zwembad

Een opzetzwembad moet je natuurlijk wel elk jaar weer opnieuw opzetten. Dat is op zich niet zo’n probleem, maar je wil wel dat dit makkelijk en redelijk snel kan. Dat zit bij deze variant wel goed. Door het innovatieve ontwerp kun je het zwembad in drie eenvoudige stappen opzetten. Je bent hiermee in een uurtje waarschijnlijk wel klaar. Ingewikkeld is het dus ook al niet, je moet simpelweg de bijgevoegde instructie volgen.

Natuurlijk is dit zwembad bij de Zomerspecialist te koop. Wij helpen je ook altijd graag verder met de zoektocht naar het perfecte zwembad voor jouw situatie. Neem gerust contact met ons op. Ons team staat altijd voor je klaar!

advertentie
advertentie