Afbeelding
Photo by Jp Valery on Unsplash

De verschillende soorten bedden op een rijtje

Partnercontent

Ben jij op zoek naar bedden inspiratie? Dan ben je hier op de goede plek. In deze blog worden namelijk alle soorten bedden op een rijtje gezet. Zo kun jij hopelijk een betere keuze maken terwijl je op je gemakje bedden inspiratie opdoet.

De boxspring en de ledikant

De twee meest bekende soorten bedden zijn de boxspring en de ledikant. Vaak is het alleen niet helemaal duidelijk wat precies het verschil tussen deze twee is. Toch is het verschil best makkelijk uit te leggen. Een boxspring is namelijk een bed gevuld met veren, terwijl een ledikant alleen de buitenkant van het bed is.

Een voordeel van een ledikant is dat je zelf een bijpassende lattenbodem kunt uitkiezen. Daarnaast kiezen veel mensen voor een ledikant, wanneer ze niet veel ruimte in hun slaapkamer hebben. Dit omdat een ledikant een wat minder massieve aanblik heeft dan een boxspring. Tot slot zijn ze vaak ook makkelijker schoon te maken. Het voordeel van een boxspring is dat deze zorgen voor een optimaal ligcomfort. Dit komt door de combinatie van de veren en het matras dat je daar bovenop legt.

Hoog laag bed

Een hoog laag bed van De Suite is ideaal voor wanneer je zo makkelijk mogelijk in- en uit jouw bed wil stappen. Een hoog laag bed is namelijk in hoogte verstelbaar. Je kunt dus zelf kiezen hoe hoog of laag jij jouw bed wilt hebben. Hoe je het precies gebruikt, hangt af van jouw eigen voorkeuren. Sommigen doen het bed laag als ze willen in- of uitstappen en doen het bed hoger wanneer ze er inliggen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het bed de gehele tijd hoog of laag te houden. Wil jij een goed werkend hoog laag bed in jouw slaapkamer? Kijk dan bij een hoog laag bed van De Suite.

Nog veel meer bedden!

Verder zijn er nog een hele hoop andere bedden te verkrijgen. Denk maar aan een hemelbed, een twijfelaar en een waterbed. Ook zijn er bedden zoals een slaapbank, een uitschuifbaar bed en een hoogslaper. Om écht een goede keuze te maken in een bed, is het belangrijk om eerst alle bedden die je niet wil, af te strepen. De bedden die overblijven kun je bestellen of in het echt bekijken voor meer bedden inspiratie. Weet je niet goed wat voor een bed het beste bij je past? Neem gerust contact op met de klantenservice van de beddenwinkel om je vragen te stellen.

advertentie