Afbeelding
Photo by Mark Potterton on Unsplash

Wat zijn de voordelen van een urenregistratie app?

Partnercontent

Uren registreren kun je doen op de klassieke manier: namelijk met een werkbon die vies wordt, kapot kan gaan, weg raakt of slecht leesbaar is. Je kunt het echter ook anders doen, met de urenregistratie app van OutSmart.com. Medewerkers in de buitendienst krijgen een app op hun telefoon of tablet en kunnen simpel en snel hun uren doorgeven. Maar dat niet alleen: ook de klus laten aftekenen door de klant, foto’s meesturen en nog veel meer is mogelijk met de app.

Hoe de urenregistratie app van Outsmart werkt

Urenregistratie via de app werkt voor zowel binnen - als buitendienst een stuk gemakkelijker dan via papier. Binnendienst-medewerkers kunnen de planning van de klussen in de app zetten, en medewerkers van de buitendienst zien in één oogopslag hun werk voor die dag en de rest van de week. Wijzigingen kunnen met één druk op de knop worden doorgevoerd, zonder dat mensen moeten worden gebeld of gemaild over de veranderingen. De veranderingen worden realtime doorgevoerd dus er kan geen informatie tussen wal en schip vallen; iedereen beschikt over dezelfde informatie. De OutSmart.com app is niet alleen een urenregistratie of planning, maar ook software die je werkroosters maakt en de facturatie regelt. Wanneer de buitendienst medewerker zijn klus afrondt, kan meteen de klant tekenen voor akkoord, de planning en de urenregistratie worden verwerkt en de facturen worden verstuurd.

OutSmart app, meer dan urenregistratie

Niet alleen is de app veel meer dan een digitale werkbon, het biedt naast de mogelijkheden die hierboven genoemd worden nog meer handigheden en functies. De app is wel begonnen vanuit de urenregistratie en dat merk je nog steeds. Het is bijvoorbeeld mogelijk om indirecte uren toe te voeten aan de directe uren. Opmerkingen en wensen van klanten hebben geleid tot de software zoals die nu is. De voordelen van OutSmart.com zijn ook tijd -en ruimtebesparing. Vergeet al die mappen met papieren rekeningen, urenstaten en planningen. Er gaat ook veel minder tijd zitten in de digitale manier van werken, veel handmatig en dubbel werk is niet meer nodig. Iedereen werkt op dezelfde manier, dus er worden minder fouten gemaakt en ook de controle is veel makkelijker. Al met al is de manier van werken met de OutSmart.com app veel efficiënter, en dus goedkoper dan wanneer dit alles handmatig moet worden verwerkt. De binnendienstmedewerker hoeft nergens meer achteraan te bellen en wanneer een klant wil weten hoe het met zijn werkzaamheden staat is het antwoord zo gegeven.

Voordelig uitproberen

Wil je de software van OutSmart wel eens uitproberen? Je kunt een proefversie voor 30 dagen krijgen via de website. Ook een online demo is mogelijk, dan neemt een medewerker je in 20 minuten mee door het programma. Ook zijn er regelmatig kortingsacties. Wil je echt alleen maar een urenregistratie? Dat kan ook, daar is het programma Timesheet voor. Dat is een los urenregistratie programma zonder alle extra functie die bij de andere software wel beschikbaar is. De backofficemedewerker kan dan nog wel alle uren inzien en de registraties uitdraaien.

advertentie