Afbeelding
Weekend weg

Een weekend weg met de familie: wat zijn de opties?

19 juni 2020 om 08:40 Partnercontent

Het hele jaar gewerkt en je kan er eindelijk even tussenuit. De familiebezoekjes schieten er soms ook een beetje bij in. Wat is er handiger en fijner dan het combineren van deze twee? Het ligt natuurlijk ook en beetje aan de grote van je familie. Als je een hele grote familie hebt bestaat de kans dat niet iedereen kan op hetzelfde moment. De kans bestaat ook dat niet iedereen de uitgekozen locatie fijn vindt. In dit artikel staan een paar opties die mogelijk zijn met je familie. Of je nou veel familie meeneemt of niet zoveel.

Efteling

Wist je dat de Efteling begon als sportpark, dat Holle Bolle Gijs pas in 1959 zijn intrede deed in het attractiepark en dat in 2015 dive coaster Baron 1898 werd geopend? De Efteling. Het woord zegt genoeg. De meeste mensen hebben er fijne herinneringen aan. Waarom niet ons best doen om die positiviteit door te geven aan de kinderen? De Efteling is al jarenlang een voedingsbodem voor gezellig familiedagjes. Voor iedereen in de familie is er wat te zien. Het sprookjesbos voor de kinderen en misschien ook voor de oudere mensen. Voor de (jong)volwassenen zijn er allerlei attracties om van te genieten. Als jullie er echt een familieweekend van willen maken is het ook mogelijk om in het Efteling hotel of een van de andere omliggende hotels te verblijven. Geluk voor iedereen!

Veluwe

De Veluwe is een prachtig stuk natuurgebied in Gelderland. Naast een hele mooie natuur zijn er nog bekende stukken land aanwezig. Ter hoogte van Apeldoorn ligt namelijk het Kroondomein Het Loo, dat met 10.400 hectare het grootste landgoed in Nederland is. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe is gelegen in het zuidwesten van de Veluwe en beslaat met 5.400 hectare minder dan een twintigste deel van de Veluwe. Een goed voorbeeld om te bekijken als je ergens heen wilt met de familie. Omdat meer families logeren in deze bosstreek zijn er genoeg hotels. Bij het zoeken naar een plaats om te verblijven kan je de woorden groepsaccommodatie Veluwe googelen.

Evenementenhal

In Nederland zijn er veel speelhallen speciaal gericht op groepen. Je wordt ontvangen met een kopje thee of koffie en een lekker stuk appeltaart. Jullie hebben de tijd om met elkaar te praten en enthousiast te worden. Want als jullie al die spellen zien, kan je daar niet omheen. Voorbeelden van spellen zijn levend tafelvoetbal, rolstoelenrace en touwtrekken.

advertentie
advertentie