De Soester Courant houdt elke woensdagmorgen spreekuur in Museum Soest.
De Soester Courant houdt elke woensdagmorgen spreekuur in Museum Soest. BDUmedia

Inloopspreekuur Soester Courant in Museum Soest

28 september 2021 om 09:30 Overig

SOEST Redactie en Verkoop van de Soester Courant houden elke woensdagmorgen inloopspreekuur in Museum Soest. Op de begane grond van het pand aan de Steenhoffstraat kunnen mensen tussen 9.00 en 12.00 uur terecht.

Dat kan als ze iets kwijt willen of bijvoorbeeld een tip hebben voor de redactie, maar ook als ze meer willen weten over de mogelijkheden van adverteren in de papieren versie en op de website van de Soester Courant. Het wekelijkse inloopspreekuur is opgezet, omdat de Soester Courant geen eigen kantoor meer heeft in Soest. Dat is zo sinds de overname, in juni 2017, door BDUmedia.

Dankzij de medewerking van de mensen van Museum Soest kan de Soester Courant sinds juni 2021 op woensdag mensen ontvangen in een historisch decor. Tijdens de zomervakantie werd het inloopspreekuur eventjes gestaakt, maar sinds 1 september zitten Verkoop en redactie er week elke woensdagmorgen. Het inloopspreekuur blijkt in een behoefte te voorzien. Tot nu toe liepen al veel mensen naar binnen. Koffie en thee staan klaar.

advertentie
advertentie