René Gerritsen (rechts) van verkoop en Johan van Beek (redactie), maar ook Barbara Illing van verkoop verzorgen het inloopspreekuur van de Soester Courant. Elke woensdagmorgen in Museum Soest.
René Gerritsen (rechts) van verkoop en Johan van Beek (redactie), maar ook Barbara Illing van verkoop verzorgen het inloopspreekuur van de Soester Courant. Elke woensdagmorgen in Museum Soest. Jaap van den Broek

Soester Courant ontvangt in Museum Soest

20 juni 2021 om 08:00 Overig

SOEST Vanaf 23 juni kunnen lezers en adverteerders terecht op het inloopspreekuur van de Soester Courant. Dat wordt voortaan elke woensdag van 9.00 tot 12.00 uur gehouden in Museum Soest.

De afdeling verkoop van de afdeling verkoop wordt afwisselend vertegenwoordigd door Barbara Illing en René Gerritsen. Johan van Beek is aanwezig namens de redactie. Binnen worden de coronaregels gevolgd.

VRAAG Het inloopspreekuur is bedoeld voor lezers en adverteerders die een vraag, een tip of een suggestie hebben, of gewoon even hun verhaal kwijt willen. Er kunnen geen abonnementen of advertenties worden betaald.

Sinds de overname van de Soester Courant door BDUmedia, in juni 2017, beschikt de krant niet meer over een kantoor in Soest. Met deze dienstverlening hopen redactie en verkoop dat enigszins te compenseren.

MEDEWERKING De Soester Courant kan het inloopspreekuur houden dankzij de spontane en enthousiaste medewerking van het bestuur en andere vrijwilligers van Museum Soest. Voor de goede orde: het museum is gesloten op woensdagmorgen en kan dus niet worden bezichtigd tijdens het inloopspreekuur. Bezoekers van het inloopspreekuur van de krant kunnen wel via de hoofdingang aan de Steenhoffstraat naar binnen.

Wie Museum Soest wil bezoeken voor de permanente tentoonstellingen en de wisselexposities kan er terecht op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag (13.30-17.00 uur). Meer informatie hierover is te vinden op www.museumsoest.nl

Zomervakantie
In verband met de zomervakantie is er van woensdag 21 juli tot en met 25 augustus geen inloopspreekuur. Op woensdag 1 september pakt de Soester Courant de draadweer op.

Afbeelding
advertentie
advertentie