Museum Soest biedt de Soester Courant de gelegenheid om er op woensdagmorgen kantoor te houden.
Museum Soest biedt de Soester Courant de gelegenheid om er op woensdagmorgen kantoor te houden. Johan van Beek

Soester Courant ontvangt op woensdagmorgen in Museum Soest

11 juni 2021 om 14:00 Overig

SOEST Redactie en Verkoop van de Soester Courant houden vanaf 23 juni elke woensdagmorgen kantoor in Museum Soest. Dat is mogelijk dankzij de spontane medewerking van het museumbestuur en andere vrijwilligers.

Van 9.00 tot 12.00 uur zullen medewerkers van de Soester Courant op de woensdagen deze bijzondere locatie aan de Steenhoffstraat bemensen voor een ‘inloopspreekuur’. Het is dei ochtend niet mogelijk om verder het museum te bezoeken. Dat gaat op woensdagmiddag open.

Mensen kunnen op woensdagochtend wel via de hoofdingang binnenlopen met vragen, tips en suggesties of gewoon omdat ze hun verhaal in relatie tot de krant even kwijt willen. De koffie en thee staan klaar. Er kunnen geen abonnementen of advertenties worden betaald. In principe is het inloopspreekuur voor redactie en verkoop.

Sinds de overname van de krant door BDUmedia, in juni 2017, heeft de Soester Courant geen kantoor meer in Soest. Op de woensdagmorgen hopen we als lokaal nieuwsblad dat op deze manier enigszins te kunnen compenseren.

Op 23 en 30 juni en op 7 en 14 juli zit de Soester Courant ‘s ochtends in het voormalige klooster. Daarna weer vanaf begin september.

advertentie
advertentie