Afbeelding
Jaap van den Broek

Soester Courant elke woensdagmorgen in Museum Soest

5 september 2021 om 13:00 Overig

SOEST Nu de zomervakantie weer achter de rug is, houdt de Soester Courant elke woensdagmorgen een inloopspreekuur in Museum Soest. Tussen 9.00 en 12.00 uur zitten redactie en verkoop er klaar om mensen voor de krant te ontvangen.

Mensen kunnen binnenlopen voor tips en suggesties, maar ook om vragen te stellen of andere zaken aan te snijden. De Soester Courant is er vertegenwoordigd door Johan van Beek (redactie) en Barbara Illing en/of René Gerritsen van verkoop.

Het spreekuur is in juni ingesteld, werd tijdens de ‘grote vakantie’ van de scholen ‘on hold’ gezet, maar zal nu wekelijks plaatsvinden in het museum aan de Steenhoffstraat. Het initiatief werd genomen, omdat de Soester Courant sinds de overname door BDUmedia - in juni 2017 - geen kantoor in Soest meer heeft.

Voor die tijd was het dagelijks gebruikelijk dat mensen bij de krant binnenliepen voor de meest uiteenlopende zaken. In het museum kan dat uitsluitend voor redactie en verkoop, elke woensdagmorgen. In een historisch decor met koffie binnen handbereik kunnen de medewerkers van de lokale krant van Soest bezoekers te woord staan.

Gezien de belangstelling blijkt dat een goede stap te zijn geweest. Buiten het inloopspreekuur zijn verkoop (0342-494840) redactie (06-54631264) van de Soester Courant natuurlijk ook bereikbaar.

advertentie
advertentie