Instrumenten spelen, zingen, het kan allemaal bij Brandstof tijdens de jamsessie voor jongeren.
Instrumenten spelen, zingen, het kan allemaal bij Brandstof tijdens de jamsessie voor jongeren. Demi Booi

Jamsessie voor jongeren in Soest bij Brandstof

20 mei 2023 om 11:30 Muziek

SOEST Voor jongeren (12-20 jaar) is er vrijdag 26 mei weer een jamsessie bij Brandstof. Daar kunnen zij samen muziek maken en hun eigen en elkaars muzikale talent ontdekken. De jamsessies op elke laatste vrijdagavond van de maand zijn gratis en worden gehouden in LOU-vre aan de Van Weedestraat 97.

De huisband, bestaande uit professionele muzikanten, begeleiden en ondersteunen de deelnemers. Dit keer is zangeres en zangcoach Lejony er ook. Zij heeft samengewerkt met verschillende bekende (inter)nationale artiesten en heeft opgetreden op diverse podia en in vele studio’s. Onlangs heeft ze haar nieuwe single “Vrij” uitgebracht, en nu krijgen de deelnemers de kans om samen met haar te jammen.

Of je nu een instrumentalist, zanger, rapper of producer bent, iedereen is welkom

SAMEN MUZIEK MAKEN

Jongeren kunnen tijdens de sessie hun muzikale vaardigheden naar een hoger niveau tillen en lekker samen muziek maken. ,,Of je nu een instrumentalist, zanger, rapper of producer bent, iedereen is welkom”, nodigt projectleider Sjoerd Krijtenburg uit. ,,We hebben allerlei instrumenten klaarstaan, zoals een drumstel, piano, basversterker, gitaarversterker en uiteraard een geluidsset met microfoons. Speel je gitaar of bas, of bespeel je een instrument dat niet beschikbaar is in onze backline? Neem dan gerust je eigen instrument mee! Heb je al een nummer in gedachten en wil je graag dat de huisband van Brandstof met je meespeelt? Laat het ons weten via het formulier op onze website.”

De gratis jamsessie in ‘t LOU-vre aan de Van Weedestraat 97 begint om 20.00 uur, de deur gaat open om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Regelmatig biedt Brandstof ook workshops aan. Meer informatie over de activiteiten is te vinden op: https://ditisbrandstof.com.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie