Jamsessie in 't Lou-vre
Jamsessie in 't Lou-vre Brandstof archief

Jammen in ‘t Lou-vre met Brandstof

20 februari 2023 om 12:36 Lokaal Deel je nieuws

Ben jij tussen de 12 en 20 jaar oud en heb jij een passie voor muziek? Wil jij samen met andere jonge muzikanten in een ongedwongen sfeer jammen en je vaardigheden verbeteren? Dan is de Brandstof jamsessie op vrijdag 24 februari 2023 in ‘t Lou-vre in Soest iets voor jou!

De zaal gaat open om 19:30 uur en de avond begint om 20:00 uur. Tijdens deze avond vol live muziek kun jij jouw talenten laten zien en je muzikale vaardigheden ontwikkelen met ondersteuning van professionele muzikanten. Of je nu een muzikant, zanger, rapper of producer bent, iedereen is welkom! 

Er is een backline bestaande uit piano, drumstel, gitaar, basgitaar, zangmicrofoons en versterkers aanwezig, en als je een ander instrument bespeelt, neem dat dan gerust mee.

Wil jij jouw eigen nummers laten horen en wil je dat de Brandstof huisband met je meespeelt? Stuur dan je verzoeknummer naar info@ditisbrandstof.com en wie weet hoor je jouw nummer tijdens deze avond!

Of je nu zelf een instrument bespeelt of gewoon een liefhebber bent van live muziek, je bent van harte welkom om te komen luisteren en een gezellige avond te hebben. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden en deelname is gratis, dus waar wacht je nog op?

Brandstof is een project van Kunstenhuis Idea en biedt jou de kans om jouw talenten te laten zien en je verder te ontwikkelen in je muziekcarrière. Met de begeleiding van professionele muzikanten en workshopleiders krijg jij de kans om te groeien in jouw passie voor muziek.

Kom en beleef samen met andere jonge muzikanten een geweldige avond vol muziek in ‘t Lou-vre aan de Van Weedestraat 97 in Soest. Voor meer informatie kun je terecht op https://ditisbrandstof.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie