Brandstof avond in  Lou-vre
Brandstof avond in Lou-vre Foto: Sjoerd Krijtenburg

Jammen in Lou-vre

24 oktober 2022 om 13:08 Overig Deel je nieuws

Na een lange zomerbreak is het weer de hoogste tijd om samen muziek te maken! De eerste Brandstof jamsessie avond van het nieuwe seizoen vindt plaats op vrijdag 28 oktober in ‘t Lou-vre aan de Van Weedestraat 97 in hartje Soest! Ben jij tussen de 12 en 20 jaar oud en houd je van muziek? Kom gezellig langs vanaf 19.45u! Toegang en deelname zijn gratis. 

Na een korte introductie over een nieuw Brandstof project staan drums, een piano, een gitaar en een basgitaar staan voor je klaar. Bespeel je een ander instrument? Ook dan ben je van harte welkom om mee te spelen. Neem in dat geval wel je eigen instrument mee. 

Heb je verzoeknummers? Laat het ons weten door te mailen naar info@ditisbrandstof.com.

Ook als je in een band speelt en een aantal songs met je band wilt spelen horen we dit graag even van tevoren.

Uiteraard zijn de muzikanten en bandcoaches van de Brandstof huisband ook weer van de partij. Deze groep muzikale professionals maken graag muziek met jou, moedigen je aan en coachen je waar nodig. Alles om jou te helpen je muzikaal verder te ontwikkelen. Ook als je nog niet zo lang muziek maakt of misschien nog overweegt of je een instrument wilt gaan bespelen ben je van harte welkom!

Brandstof is een project van Kunstenhuis Idea. Met de workshop en jamsessie avonden wil Brandstof jongeren tussen de 12 en 20 jaar laten ervaren hoe het is om samen muziek te maken. Brandstof biedt de jongeren een podium en helpt ze ook verder in hun muziekcarrière dankzij de professionele begeleiding van bandcoaches, workshopleiders en muzikanten.

De Brandstof jamsessie avond vindt plaats op vrijdag 28 oktober van 19.45u tot ca. 22.00u in ‘t Lou-vre aan de Van Weedestraat 97 in Soest.

Ga voor meer informatie naar https://ditisbrandstof.com of stuur een mail naar info@ditisbrandstof.com.

advertentie
advertentie