Afbeelding

Expositie Posters Milieuprijs in ’t LOU-vre tijdens Gluren bij de Buren

27 juni 2022 om 21:17 Overig Deel je nieuws

SOEST - ’t LOU-vre is een verbindende broedplaats voor creatieve en maatschappelijke initiatieven en activiteiten, in het pand aan de Van Weedestraat 97 waar tot voor kort de ABN AMRO te vinden was. Op deze plek is op 3 juli een bijzondere expositie te zien dat omlijst wordt met muziek.

In ’t LOU-vre worden namelijk de prijswinnende tekeningen van de VAnG-milieuprijs tentoongesteld. De opening van deze expositie is ook op een bijzonder moment, namelijk tijdens het muziekfestival Gluren bij de Buren op zondag 3 juli. De tekeningen van Vivienne Venrooy en Anisa Bayram, leerlingen van de 1e Van der Huchtschool, Julia Kooijman, 1e van der Huchtschool, Jayden Said, 2e van der Huchtschool, Tessa Schlebaum, 2e van der Huchtschool, Shems Kazally, 3e van der Huchtschool, Jade Verlaan, 3e van der Huchtschool, Janko Polerecky, De Postiljon/Soesterberg, Oskar Vogel, Montessorischool. Anouk van den Heuvel, Insingerschool, Felien Los, De Buut, Maximus Palimbong, De Achtbaan, Anne Sophie Scheren, 2e van der Huchtschool en Isa, De Postiljon/Soesterberg.

Daarnaast is de fraaie ‘Mondriaan’ gemaakt naar een ontwerp van Veerle Stukker van De Wegwijzer te bezichtigen. Deze Mondriaan is vervaardigd uit zwerfafval.

Muziek

Gastvrouw en kunstenaar Myrna van Schoonhorst ontvangt het muziekduo Margot en Eline die bekende liedjes zingen samen met percussionist Perera, gastgitarist Martijn van Donk en bassist Peter. Muziekliefhebbers kunnen genieten van pop, country en blues. De toegang is gratis en de optreden starten om 14:30/16:00/17:30

Van harte aanbevolen: kunst, muziek, gezelligheid en sfeer. U bent van harte welkom!!

advertentie
advertentie