Afbeelding
Brandstof

Jammen met Brandstof in ‘t Lou-vre!

27 mei 2022 om 11:56 Muziek Deel je nieuws

Van een saai bankgebouw tot een creatieve broedplaats waar jongeren tussen de 12 en 20 jaar samen muziek maken. Op vrijdag 3 juni gaat het vanaf 19.45 uur gebeuren. Brandstof organiseert dan namelijk haar maandelijkse workshop & jamsessie avond in het in februari geopende ‘t Lou-vre aan de Van Weedestraat 97 in hartje Soest. Toegang en deelname zijn gratis.

Nadat de Brandstof huisband de avond heeft geopend verzorgen twee van de bandleden een korte interactieve workshop over het uitzoeken van liedjes. Om het samen muziek maken in goede banen te leiden is het natuurlijk belangrijk dat iedereen dezelfde kant op gaat. Daarvoor wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van vormschema’s en sheets. Maar hoe lees je die en maak je die? En hoe kom je er aan als je geen tijd hebt om ze zelf te maken?

Na de workshop is het tijd om muziek te maken. Drums, een piano, een gitaar en een basgitaar staan voor je klaar. Bespeel je een ander instrument? Ook dan ben je van harte welkom om mee te spelen. Neem in dat geval wel je eigen instrument mee. Heb je verzoeknummers? Laat het ons weten door te mailen naar info@ditisbrandstof.com.

Brandstof is een initiatief van Kunstenhuis Idea. Met de maandelijkse workshop en jamsessie avonden wil Brandstof jongeren tussen de 12 en 20 jaar laten ervaren hoe het is om samen muziek te maken. Brandstof biedt de jongeren een podium en helpt ze ook verder in hun muziekcarrière dankzij de professionele begeleiding van bandcoaches, workshopleiders en muzikanten.

Ga voor meer informatie naar https://ditisbrandstof.com of stuur een mail naar info@ditisbrandstof.com.

advertentie
advertentie