Afbeelding

Brandstof sessie in zomerse sferen!

7 april 2022 om 16:11 Overig Deel je nieuws

Zaterdag 16 april is het weer tijd voor de maandelijkse workshop en jamsessie avond van Brandstof. Jongeren tussen de 12 en 20 zijn vanaf 18.45u welkom in theater Idea aan de Willaertstraat 49 in Soest. Verheug jij je ook al zo op zomerse kampvuren en jamsessies op het strand? Gitarist en docent Jasper Verhorst neemt je mee in de wondere wereld van het ultieme zomer instrument; de ukelele. Tijdens de jamsessie kun je het geleerde in de praktijk brengen. Uiteraard staan ook de andere instrumenten en, voor de vocalisten onder ons, de microfoons weer klaar! 

Jasper Verhorst studeerde in 2021 af aan het conservatorium van Haarlem. Al tijdens zijn studie deed hij veel ervaring op als muziekdocent en uitvoerend muzikant. Als uitvoerend muzikant is hij onderdeel van een aantal akoestische duo’s en coverbands terwijl hij met zijn metalband TerraDown al menig festival in binnen- en buitenland plat speelde. Last but not least kun je hem ook nog kennen van zijn werk voor een grote muziekwinkel keten waarvoor hij review video’s presenteert en clinics verzorgt.

Brandstof is er voor Soester jongeren tussen de 12 en 20 jaar. Onder leiding van enthousiaste workshopleiders, bandcoaches en een professionele sessieband zijn de Brandstof avonden dè plek voor jonge muzikanten om een toffe avond te hebben, andere muzikanten te leren kennen en jezelf muzikaal verder te ontwikkelen. Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent. En wil je gewoon een keer komen kijken/luisteren? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! 

De Brandstof workshop en sessieavond vindt plaats op zaterdag 16 april 2022 in Theater Idea aan de Willaertstraat 49 in Soest. De zaal is open vanaf 18.45u en de toegang is gratis.

Ga voor meer informatie en de agenda naar https://ditisbrandstof.com.

advertentie
advertentie