Afbeelding
Brandstof

Brandstof nieuwjaarsjam in ‘t Lou-vre

17 januari 2023 om 13:20 Lokaal Deel je nieuws

Heb jij goede voornemens voor 2023? Kom in dat geval zeker naar de Brandstof sessieavond in ‘t Lou-vre in Soest! De sessies zijn dè gelegenheid om in een ongedwongen setting samen muziek te maken en je verder te ontwikkelen als muzikant. Ben jij een muzikant, zanger, rapper of producer tussen de 12 en 20 jaar oud? Dan luiden we graag samen met jou muzikaal het nieuwe jaar in op vrijdag 27 januari vanaf 19.45u!

Meedoen?
Zangmicrofoons, een piano, een drumstel, een gitaar, een basgitaar en natuurlijk de bijbehorende versterkers zijn aanwezig. Bespeel je een ander instrument? Neem dan je eigen instrument even mee. Toegang en deelname zijn gratis.

Verzoeknummers 

Weet je al wat je wil spelen en vind je het fijn als de Brandstof huisband jouw song meespeelt? Stuur je verzoeknummer dan vast naar info@ditisbrandstof.com zodat wij kunnen bekijken wat er mogelijk is.

Muziekliefhebbers
Bespeel je zelf (nog) geen instrument maar spreekt een gezellige avond met live muziek je wel aan? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom om eens een Brandstof avond mee te maken.

We zien je graag in ‘t Lou-vre aan de Van Weedestraat 97 in Soest. Check voor meer informatie https://ditisbrandstof.com.

Idea
Brandstof is een project van Kunstenhuis Idea. Met de workshop en jamsessie avonden wil Brandstof jongeren tussen de 12 en 20 jaar laten ervaren hoe het is om samen muziek te maken. Brandstof biedt jongeren een podium en helpt ze ook verder in hun muziekcarrière dankzij de begeleiding workshopleiders en de huisband die bestaat uit professionele muzikanten.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie