Kom ook jammen bij Brandstof!
Kom ook jammen bij Brandstof! Pixabay

Ontdek jouw muzikale talenten bij Brandstof

21 april 2023 om 10:51 Lokaal Deel je nieuws

Ben jij tussen de 12 en 20 jaar oud en heb jij een passie voor muziek? Wil jij graag samen met andere jonge muzikanten jammen en je muzikale vaardigheden verbeteren? Dan is de jamsessie van Brandstof op vrijdag 28 april 2023 in ‘t Lou-vre in Soest echt iets voor jou!

Tijdens deze avond vol muziek en gezelligheid krijg je de kans om jouw talenten te laten zien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen onder begeleiding van professionele muzikanten. Of je nu een muzikant, zanger, rapper of producer bent, iedereen is welkom!

We hebben allerlei instrumenten beschikbaar in onze backline, zoals een drumstel, een piano, een basversterker, een gitaarversterker en natuurlijk een geluidsset met microfoons. Speel je gitaar of bas of bespeel je een instrument dat niet in onze backline beschikbaar is? Neem dan vooral je eigen instrument mee! Heb je al een tof nummer in gedachten en zou je graag willen dat de huisband van Brandstof met je meespeelt? Laat het ons weten via het formulier op onze website https://ditisbrandstof.com.

Of je nu al heel lang muziek maakt of nog maar net bent begonnen. Je bent van harte welkom om te genieten van een gezellige en inspirerende muzikale avond. De avond begint om 20:00 uur en de zaal gaat open om 19:30 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Brandstof is een project van Kunstenhuis Idea en biedt jou de kans om te groeien in jouw passie voor muziek. Kom daarom op vrijdag 28 april naar ‘t Lou-vre aan de Van Weedestraat 97 in Soest en beleef samen met andere jonge muzikanten een geweldige avond vol muziek. Voor meer informatie kun je terecht op https://ditisbrandstof.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie