Samen jammen of gewoon lekker naar muziek luisteren. Het kan bij Brandstof.
Samen jammen of gewoon lekker naar muziek luisteren. Het kan bij Brandstof. Brandstof

Jongeren kunnen jammen bij Brandstof in ‘t Lou-vre in Soest

23 maart 2023 om 19:30 Muziek

SOEST Jonge muzikanten tussen de 12 en 20 jaar kunnen op vrijdag 31 maart weer samen jammen en zich verbeteren bij het spelen op hun instrument. Brandstof houdt die avond weer een jamsessie, ook voor zangers.

De jamsessie voor jongeren wordt gehouden in ‘t Louvre aan de Van Weedestraat 97 en is bedoeld voor mensen met passie voor muziek. Het programma begint om 20:00 uur en de zaal gaat open om 19:30 uur. Tijdens deze avond vol live muziek krijgen de deelnemers de kans om hun talenten te tonen en hun muzikale vaardigheden te ontwikkelen onder begeleiding van professionele muzikanten. Muzikanten, zangers, rappers en producers zijn welkom. De jamsessie duurt tot 22.30 uur.

HUISBAND

Er is een backline aanwezig met piano, drumstel, gitaar, basgitaar, zangmicrofoons en versterkers. Wie een ander instrument bespeelt, kan dat meenemen. De deelnemers kunnen desgewenst eigen nummers laten horen en het is ook mogelijk dat de Brandstof huisband meespeelt. Het is dan praktisch om het eigen nummer door te geven via https://ditisbrandstof.com.

Ook mensen die gewoon lekker naar muziek willen luisteren kunnen naar de jamsessie in ‘t Lou-vre komen.Aanmelden is niet nodig, de entree is gratis.

Brandstof is een project van Kunstenhuis Idea. Met de begeleiding van professionele muzikanten en workshopleiders krijgen jonge muzikanten (12-20 jaar) de kans om te groeien in hun passie voor muziek.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie