Herman van Veen is 75 jaar. Zijn werk en kunst is te zien op De Paltz.
Herman van Veen is 75 jaar. Zijn werk en kunst is te zien op De Paltz. Pim Ras

Overzichtstentoonstelling rond 'Bevrijdingskind' Herman van Veen

6 mei 2020 om 19:30 Mensen

SOEST Ter gelegenheid van de 75e verjaardag van Herman van Veen is op Landgoed De Paltz een overzichtstentoonstelling te zien van zijn abstracte schilderijen en werken op papier. Ook zijn leven en werk in affiches en foto’s worden getoond.

De tentoonstelling is vanaf heden te zien in de Gallery van het Herman van Veen Arts Center en loopt verder tot en met 31 augustus. Herman van Veen Bevrijdingskind is de titel van het boek dat Rob Chrispijn schreef. Het is verkrijgbaar in de webshop: hermanvanveen.com.

Naast deze tentoonstelling presenteert het Herman van Veen Arts Center sculpturen van de Nederlandse kunstenaar-designer Ton Kalishoek, beeldhouwwerken van de Belgische beeldhouwers Julia Berger met haar langgerekte bronzen vrouwenfiguren en Peter Meyers met monumentale metalen dierensculpturen en fotografisch werk van de Franse fotograaf-cineast Jacques Renois.

Het Herman van Veen Arts Center, centrum voor beeldende kunst, dans, muziek, theater en natuur, ligt in De Paltz. Parkeren kan bij DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen of bij Park Vliegbasis aan de Verlengde Paltzerweg.

advertentie
advertentie