Wandelaars tijdens de editie van 2021.
Wandelaars tijdens de editie van 2021. Soester Wandelweekend

Soester Wandelweekend: nu al ruim 1.200 inschrijvingen

11 juni 2022 om 10:30 Activiteiten

SOEST Al ruim 1.200 mensen hebben zich ingeschreven voor de vierde editie van het Soester Wandelweekend. Op zaterdag 20 en zondag 21 augustus wandelen zij een route van 10, 20 of 30 km in de omgeving van Soest en Baarn. Van de tot nu toe ingeschreven deelnemers gaat de grootste groep voor de 20 km op zaterdag én zondag.

Naar verwachting zullen in totaal vierduizend wandelaars deelnemen aan het door Le Champion in samenwerking met Rotaryclub Soest-Baarn georganiseerde weekend.

Op zaterdag genieten de wandelaars van de Baarnse Bossendag en op zondag staat de Soester Duinendag op de agenda. Op beide dagen ontdekken de wandelaars afwisselende natuurgebieden en historische bezienswaardigheden. De routes brengen de deelnemers onder meer door het bos, over de bloeiende paarse heide, langs Paleis Soestdijk en over Park Vliegbasis Soesterberg, waar op zaterdag 20 augustus ook de profrenners van de Vuelta overheen zoeven.

Het Soester Wandelweekend leent zich voor een zomers weekendje weg in eigen land. In het weekend van 20 en 21 augustus bieden verschillende hotels in de omgeving een speciaal arrangement aan.

GOEDE DOEL Het goede doel van het Soester Wandelweekend is voor het tweede jaar op rij Teamuitbehandeld.nl, dat via een platform hulp biedt aan uitbehandelde patiënten en hun familieleden. Inschrijven voor een van afwisselende routes van de 4e editie van het Soester Wandelweekend is t/m maandag 8 augustus mogelijk via www.soesterwandelweekend.nl.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie