Afbeelding
Soester Wandelweekeinde Champion Le Champion

Extra startbewijzen voor derde Soester Wandelweekend

28 juni 2021 om 17:30 Activiteiten

SOEST Vanwege de grote interesse en de aangekondigde versoepelingen zijn er extra startbewijzen beschikbaar gekomen voor het Soester Wandelweekend (zaterdag 21 en zondag 22 augustus). Een kleine drie weken na de opening van de inschrijving is er in overleg met de betrokken instanties besloten het deelnemerslimiet te verhogen.

Het Soester Wandelweekend vindt dit jaar plaats in een aangepaste vorm, waardoor de 3,5 km en de 30 km eenmalig komen te vervallen. Er kan dagelijks gekozen worden voor een afstand van 10 of 20 km.

NATUUR Wandelaars kunnen twee dagen volop door de natuur van Soest en Baarn wandelen. Op zaterdag staat de Baarnse Bossendag op het programma, die voert door het Baarnse Bos, over brede beukenlanen en langs Paleis Soestdijk. De 20 km route gaat verder door de bossen van Baarn en Lage Vuursche, over Landgoed Pijnenburg en langs heidegebieden die in augustus volop in bloei staan.

Op zondag worden de deelnemers verrast door de zandvlaktes, Landgoed De Paltz en Park Vliegbasis Soesterberg. De start en finish zijn beide dagen op het Gildeterrein De Blaak aan de Ferdinand Huycklaan.

Voor deelnemers aan het Soester Wandelweekend heeft een aantal hotels in Soest en omgeving een speciaal arrangement.

NIEUW GOED DOEL Teamuitbehandeld.nl is het nieuwe goede doel van het Soester Wandelweekend. Teamuitbehandeld.nl wil een overzichtelijk platform bieden aan uitbehandelde patiënten, hun partners, ouders en gezinsleden die behoefte hebben aan hulp. Bij inschrijving kunnen wandelaars een vrijwillige bijdrage doen aan Teamuitbehandeld.nl.

INSCHRIJVEN Wandelaars kunnen zich voor het tweedaagse wandelevenement inschrijven via www.soesterwandelweekend.nl. Er wordt deze editie gestart in verschillende tijdsloten. De inschrijving is geopend tot dinsdag 10 augustus of tot wanneer de deelnemerslimiet is bereikt.

advertentie
advertentie