Afbeelding
Jaap van den Broek

Win startbewijzen voor Soester Wandelweekend

17 juli 2019 om 07:00 lokaal

SOEST De veelzijdige natuur van Soest en Baarn ligt op de route van het Soester Wandelweekend. De tweede editie van dit loopevenement vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 augustus. Onderweg komen de deelnemers langs veel bezienswaardigheden.

WINACTIE Wil je kans maken op twee startbewijzen voor het Soester Wandelweekend? Stuur een mail naar communicatie@lechampion.nl en laat weten wie jouw wandelmaatje is en waarom jullie samen willen wandelen.

Sport evenementenorganisatie Le Champion organiseert het zomerse wandelevenement voor het tweede jaar in samenwerking met Rotaryclub Soest-Baarn. Er kan gekozen worden uit routes van 10, 20 en 30 kilometer. Wandelaars kunnen een dag of beide dagen meedoen.

ROUTES Op zaterdag brengt de Soester Duinendag wandelaars door de gebieden de Korte Duinen en de Lange Duinen en over De Paltz en Park Vliegbasis Soesterberg. De Baarnse Bossendag op zondag gaat door het Baarnse Bos, de Lage Vuursche en langs Paleis Soestdijk en Landgoed Pijnenburg. Op iedere route zijn stempelposten met muziek en gezelligheid. Nieuw dit jaar is op een zondag tijdens de Baarnse Bossendag een route van 3,5 km die geschikt is voor rolstoelgebruikers, senioren en gezinnen met kinderen.

MUZIEK De start en finish is op beide dagen op het Gildeterrein. Na de finish ontvangen wandelaars een herinnering. Na afloop is er in de tent nog gelegenheid om iets te drinken en te luisteren naar of te dansen op muziek.

GOEDE DOEL Voor het tweede jaar is Stichting Semmy het goede doel van het Soester Wandelweekend. Bij inschrijving kun je een vrijwillige donatie doen voor deze stichting die zich volledig inzet voor kinderen met hersenstamkanker. Daarnaast krijgen Stichting De Regenboogboom en Stichting FrankLin een deel van de opbrengst.

Inschrijven kan tot en met 5 augustus: www.soesterwandelweekend.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie