Afbeelding
Waterpolo SZV de Duinkikkers

Da CostaSchool, De Bron en De Achtbaan winnaars schoolwaterpolotoernooi

10 februari 2020 om 06:06 Overig

SOEST Het jaarlijkse schoolwaterpolotoernooi stond zaterdag voor de zesde keer op het programma bij SZV de Duinkikkers. Acht teams van zes verschillende scholen stonden ruim voor aanvang al te trappelen om te beginnen aan de eerste wedstrijden. In totaal 26 wedstrijden stonden er op het programma en alle deelnemers streden om een beker en het uurtje gratis bowlen in Overhees.

In totaal werden er maar liefst 87 doelpunten gemaakt. Ondanks de felle strijd hing er een goede sfeer in het zwembad. De deelnemers vermaakten zich tussen de wedstrijden door zowel in het water als op de kant, al waar ze konden genieten van een (gezonde) snacks en de limonade welke door de Boni Soest werd verzorgd.

Na ruim twee uur spelen kon de balans opgemaakt worden. In de categorie groep 7-8 werd de Da Costa School uiteindelijk tweede. De Buut 3 werd tegen de verwachtingen in eerste in deze leeftijdscategorie.

In de leeftijdscategorie 5/6 bleef het tot de laatste wedstrijden spannend wie er zou winnen. De buut 1 en 2 kwamen in de categorie groep 5-6 helaas niet verder dan een vijfde en zesde plek. De Driesprong mocht in deze categorie de beker voor de derde plek mee naar huis nemen. De PWA werd met een zeer klein verschil tweede, net achter de Bron en de Achtbaan, die samen de eerste plek veroverden.

Alle deelnemers gingen moe van de inspanningen, met een vaantje en een voucher om gratis met SZV de Duinkikkers mee te trainen, weer naar huis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie