Meander Medisch Centrum is dringend op zoek naar verpleegkundigen.
Meander Medisch Centrum is dringend op zoek naar verpleegkundigen. FrankNoordanus

Meander: Banenmarkt voor verpleegkundigen

29 november 2021 om 17:00 Zorg

Tijdens de Banenmarkt kunnen verpleegkundigen op een laagdrempelige manier kennismaken met Meander en met de afdelingen die op zoek zijn naar nieuwe collega’s.

SOEST/AMERSFOORT Meander Medisch Centrum zoekt dringend verpleegkundigen met ziekenhuiservaring en houdt daarom op donderdag 2 december en dinsdag 7 december voor hen een speciale Banenmarkt.

Karin van der Goot, manager P&O: ,,Op dit moment is het in alle ziekenhuizen ‘alle handen aan bed’. Door een tekort aan gediplomeerde verpleegkundigen wordt zorg afgeschaald en is er een overbelasting van het personeel. Daarom doen we een groot beroep op verpleegkundigen die nu elders werken om extra uren, vast of tijdelijk, te komen ondersteunen in Meander.”

WELKOM Ook verpleegkundigen die om persoonlijke reden even uit de zorg zijn gestapt, zijn meer dan welkom. ,,Wij hebben verpleegkundigen veel te bieden. Omdat Meander een topklinisch ziekenhuis is, bieden wij naast basiszorg ook hooggespecialiseerde medische patiëntenzorg aan die niet elk ziekenhuis heeft. Wij zorgen niet alleen voor uitdagend werk in een afwisselende omgeving, maar ook veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.”

GESPREK Tijdens de Banenmarkt kunnen belangstellende verpleegkundigen in gesprek gaan met een aantal teammanagers en verpleegkundigen van het ziekenhuis in Amersfoort,  en desgewenst ook meteen een gesprek voeren over de arbeidsvoorwaarden. Hiervoor zijn medewerkers van de afdeling P&O ook aanwezig op de markt.

AFSPRAAK De Banenmarkt vindt op beide dagen plaats van 19.00 tot 21.00 uur in Meander Medisch Centrum aan de Maatweg 3 in Amersfoort. In verband met de corona maatregelen is een bezoek aan de Banenmarkt alleen mogelijk na het maken van een afspraak via www.werkeninmeander.nl.

advertentie
advertentie