Monsé Strengers en Ineke Zijlstra.
Monsé Strengers en Ineke Zijlstra. Eigen foto

Ineke en Monsé van advocatenkantoor Strengers & Zijlstra: ‘Wij staan naast onze cliënt in moeilijke tijden’

17 mei 2023 om 14:30 Zakelijk

SOEST/BAARN Advocatenkantoor Strengers & Zijlstra Familierecht is gespecialiseerd in het ondersteunen en begeleiden van mensen die te maken krijgen met familierechtelijke vraagstukken, zoals echtscheidingen, omgangsregelingen en alimentatieberekeningen. Het kantoor is opgericht door Monsé Strengers en Ineke Zijlstra, beiden met meer dan drieëntwintig jaar ervaring als advocaat en mediator op het gebied van familierecht.

Monsé: ,,Het is onze taak om onze cliënten te faciliteren en de weg te wijzen in de emotionele, juridische en zakelijke rollercoaster die een familierechtelijke zaak kan zijn.”

Ineke: ,,Onze meerwaarde ligt in het feit dat wij werken met korte lijnen en zelf alle inhoudelijke gesprekken doen en afspraken maken. Wij horen vaak van onze cliënten dat zij zich gerustgesteld voelen door onze manier van werken.”

MEDIATOR

Naast hun werk als familierechtadvocaat, treedt het duo ook op als mediator, o.a. in echtscheidingszaken. Monsé: ,,Wij vinden het belangrijk om terug te kijken naar wat goed is geweest in de relatie en om met respect voor wat er gedeeld is en voor elkaar te scheiden. Dit kan helpen om een vechtscheiding te voorkomen en om een basis te leggen om bijvoorbeeld als ouders verder te gaan.”

Ineke en Monsé waarschuwen echter dat niet elke partij die zich als mediator opstelt even deskundig is in het opstellen van een echtscheidingsregeling die rekening houdt met alle fiscale en juridische kwesties. Ineke: ,,Slecht opgestelde convenanten kunnen leiden tot vervelende en verstrekkende gevolgen, die vaak pas later opduiken en niet altijd te herstellen zijn. Kiezen voor een niet gespecialiseerde goedkope mediator, veelal op grond van financiële motieven, kan leiden tot duurkoop op de lange termijn.”

AMBITIE

Monsé: ,,Onze ambitie is om een respectvolle afhandeling van een echtscheiding te bereiken waarbij de positieve aspecten van de relatie behouden blijven. Met onze betrokken en laagdrempelige aanpak willen we naast onze cliënt staan om hem of haar door deze moeilijke periode heen te loodsen.”

Strengers & Zijlstra Familierecht
Amersfoortsestraat 15
3769 AD Soesterberg
https://szfamilierecht.nl/
Telefoon: 0346 20 9000
e-mail: info@szfamilierecht.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie