Angélique Ruyssenaers van Tui at Home.
Angélique Ruyssenaers van Tui at Home. Tui at home

TUI at Home Angélique Ruyssenaers: Bijzondere momenten verdienen de juiste aandacht

17 mei 2023 om 11:00 Zakelijk

SOEST/BAARN Dit jaar vier ik mijn eerste jubileum: vijf jaar TUI at Home Angélique Ruyssenaers. Sinds 2018 ben ik zelfstandig in de reisbranche als Persoonlijk Reisadviseur, na twintig mooie jaren in het reisbureau te hebben gewerkt. 

Vakantie is eigenlijk een aaneenschakeling van mooie en unieke momenten in vele soorten en maten. Dat onvergetelijke moment is voor iedereen weer anders. Vaak zit het in de kleine dingen: een goed gesprek, een zonsondergang, een glas wijn of een ochtendduik in zee. Vakantie maakt het beste in je los. Op vakantie ben je volledig ontspannen en je staat open voor het leven en voor het avontuur. En daarom ontstaan er juist op vakantie zoveel onvergetelijke momenten.

Na telefonisch contact of op verzoek bij de klanten thuis of op kantoor inventariseer ik de wensen, waarna ik deze vertaal in een voorstel. De reizen die ik verzorg zijn heel divers. Van verre oorden tot dichter bij huis, cruises, Formule 1, marathons, stedentrips, rondreizen, fly drives en de wintersport.

Door mijn ervaring van ruim 25 jaar in de reiswereld weet ik vaak die pareltjes te vinden die een reis zo bijzonder maken. Om mijn kennis op peil te houden ga ik regelmatig op studiereis. Zo bezocht ik recentelijk nog Oman, Bali, Singapore, Dubai, Kreta, Mykonos, Chalkidiki en Parijs. 

In 2020 ben ik uitgeroepen tot beste zelfstandige reisadviseur van de provincie Utrecht. Een mooie bekroning op mijn werk. Ik ben aangesloten bij TUI at Home, lid van de ANVR en SGR en werk samen met diverse reisorganisaties. Ook als je zelf je reis online hebt uitgezocht en graag mijn advies wilt, help ik je graag. 

Mijn toegevoegde waarde is één vast aanspreekpunt voor zowel voor, tijdens als na je reis. En dat zonder extra kosten. Samen creëren we nieuwe herinneringen, want bijzondere momenten verdienen de juiste aandacht. Voor inspiratie ben ik te volgen via Facebook & Instagram.

Angélique

TUI at Home Angélique Ruyssenaers

Tel. 0621113019

angelique.ruyssenaers@tui.nl

tuiathome.nl/angelique-ruyssenaers

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie