Angélique Ruyssenaers is persoonlijk reisadviseur.
Angélique Ruyssenaers is persoonlijk reisadviseur. TUI

Zorgeloos op pad met TUI at Home Angélique Ruyssenaers

19 mei 2022 om 07:00 Zakelijk

SOESTERBERG De eerste warme dagen van 2022 hebben we inmiddels mogen beleven. Het zijn de momenten waarop vakantiekriebels de malheur van de afgelopen coronajaren wegspoelen. Gelukkig kunnen we weer toeleven naar een ontspannen en plezierige vakantie, ook buiten de landsgrenzen.

Angélique Ruyssenaers is persoonlijk reisadviseur. Zij organiseert je vakantiereis en heeft daarbij de keuze uit allerlei aanbieders, zoals bijvoorbeeld TUI, Silverjet, Avila Reizen, Zeetours, Jambo Safari Club, Disney en nog vele andere .

,,Veel landen mogen en kunnen weer toeristen ontvangen. Momenteel zijn landen in Midden-Amerika zoals Mexico, Costa Rica en Colombia heel populair en in het Midden-Oosten Dubai. Maar ook landen als Thailand en Bali zijn vakantieoorden die inmiddels eenvoudiger te bezoeken zijn.”

Angélique, in 2020 uitgeroepen tot beste zelfstandige reisadviseur van de provincie Utrecht, organiseert diverse reizen; zon- en wintervakanties, stedentrips, cruises, sportreizen naar bijvoorbeeld de Formule 1 en marathons in de grote steden, groups & incentives, huwelijksreizen en rondreizen.

Angelique waardeert haar werk om de persoonlijke band die zij opbouwt. Dat gevoel is wederzijds. ,,De klant ziet mij als vertrouwenspersoon. Ik ben dagelijks bezig om van alles te organiseren. Mijn doelstelling is: het verzorgen van een onvergetelijke vakantie waarin genoten wordt van elkaar, de omgeving en de nieuwe indrukken. Mooie herinneringen verzamelen, daar gaat het om!”

,,Ik ben 24/7 bereikbaar ook tijdens je vakantie. Een vast aanspreekpunt vinden mensen prettig. Ik adviseer bij de klant thuis, telefonisch, per e-mail of WhatsApp. Maar heb je geen hulp nodig voor het uitzoeken van je reis, dat kan. Als je iets op het oog hebt, reserveer ik graag de reis voor je en krijg je mijn persoonlijke service erbij. En daar betaal je niets extra’s voor!”

Meer informatie: https://tuiathome.nl/reisadviseur/angelique-zwanenburg/, e-mail: angelique.ruyssenaers@tui.nl, telefoon: 06-2111301

Christine Schut
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie