Afbeelding
Yvette Kulkens

Zorgeloos op pad met TUI at Home Angélique Zwanenburg uit Soesterberg

23 maart 2022 om 12:30 Zakelijk

SOEST De deuren staan weer open voor een ontspannen en plezierige vakantie. Angélique Zwanenburg, persoonlijk reisadviseur en aangesloten bij TUI at Home: ,,Iedereen kijkt na twee jaar met restricties reikhalzend uit naar de vakantie. Veel landen mogen en kunnen weer toeristen ontvangen, de landencodes zijn weer aangepast in de periode voor corona. Fijn is dat. Vakantie moet zorgeloos zijnen nu de coronaregels grotendeels zijn verdwenen staat niets meer in de weg voor onbekommerd genieten.”

Angélique organiseert diverse reizen; zon- en wintervakanties, stedentrips, cruises, sportreizen naar bijvoorbeeld de Formule 1 en marathons in de grote steden, groups en incentives, huwelijksreizen en rondreizen. Zij regelt niet alleen reizen van TUI maar ook van diverse andere reisorganisaties.

De persoonlijke band die ik met de mensen krijg is mooi om te belevenAngélique: ,,De persoonlijke band die ik met de mensen krijg is mooi om te beleven. Zij zien mij als vertrouwenspersoon. Ik ben dagelijks bezig om van alles te organiseren. Mijn doelstelling is om mijn klanten een onvergetelijke vakantie te bezorgen waarin zij kunnen genieten van elkaar, de omgevingen de nieuwe indrukken. Leuke herinneringen en geluksmomenten verzamelen, daar gaat het om!”

VAST AANSPREEKPUNT Een persoonlijke band met je klanten hebben en hen goed leren kennen is belangrijk vertelt Angélique: ,,Daarom ben ik 24/7 bereikbaar ook tijdens je vakantie. Een vast aanspreekpunt vinden mensen prettig. Ik adviseer bij jou thuis, telefonisch, per e-mail of WhatsApp. Maar heb je geen hulp nodig voor het uitzoeken van je reis, dat kan. Als je iets op het oog hebt, reserveer ik graag de reis voor je en krijg je mijn persoonlijke service erbij. En daar betaal je niets extra’s voor! Het blijft mooi om er samen achter te komen wat die wensen zijn en om dat weer te vertalen naar een bijzondere reis. Met de juiste connecties met reisorganisaties, mijn ervaring, bereikbaarheid en de persoonlijke band die ik opbouw kom ik altijd tot de meest geschikte keuze voor jouw vakantie!”

Meer informatie: tuiathome.nl/angelique-zwanenburg
E-mail: angelique.zwanenburg@tui.nl
Telefoon: 06-21113019

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie