Het team van Electro World Van der Meulen in Baarn.
Het team van Electro World Van der Meulen in Baarn. Eigen foto

Info over verduurzaming woning bij Electro World

10 mei 2023 om 10:00 Zakelijk

,,Gelukkig valt er in huis vaak een hoop te winnen op het gebied van energie gebruik, zeker als men bijvoorbeeld zonnepanelen heeft of krijgt. Wij willen de mensen daar graag bij helpen en samen kijken naar de oplossingen!”

SOEST Het is één van de meest besproken onderwerpen: energietransitie. ,,Door de hoge energiekosten van dit moment, merken wij dat er veel vragen zijn op het gebied van verlaging van het gasverbruik en besparing in het algemeen”, zeggen de mensen van Electro World Van der Meulen in Baarn.

RENDEMENT

Electro World houdt op zaterdag 27 mei een informatiemiddag in de zaak aan de Brinkstraat 29 in Baarn. Een woordvoerder: ,,Hier komen allerlei onderwerpen aan bod over hoe men kan besparen en tegen welk rendement. Denk bijvoorbeeld aan inductie koken, een Quooker, infrarood verwarmen, zuinige koelkasten, vriezers en drogers. Tijdens deze middag zal er ook een specialist aanwezig zijn, op het gebied van infra-roodverwarming, om bezoekers te informeren over de meest recente ontwikkelingen.”

PRESENTATIE

Belangstellenden zijn welkom vanaf 13:00. Bij aankomst staat er koffie met wat lekkers voor klaar. ,,Wij zullen om 13:15 uur van start gaan met de voorlichting. De presentatie zal ongeveer één uur duren, waarin alles wat relevant is, aan bod zal komen. Mocht men na dit uur nog vragen hebben, dan is daar uiteraard gelegenheid voor. Wij zullen met meerdere medewerkers klaar staan om hierover na te praten. Deze middag is geheel gratis.”

Wie niet in de gelegenheid is om te komen, kan een bespaarcheck aan huis inplannen. ,,Wij komen dan persoonlijk thuis langs om het energieverbruik in kaart te brengen! Hierdoor kan men dus profiteren van het beste advies op maat.”

AANMELDEN

Vorig jaar was de informatiedag een groot succes en kwam Electro World plekken te kort. ,,Wij willen de mensen daarom vragen om zich op tijd aan te melden.” Dit kan via 035-6942396 of meulen@electroworld.nl.

Team Electro World van der Meulen, Brinkstraat 29 te Baarn.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie