Marion van Essen: ,,Sporten is een heerlijke manier om stress uit je lichaam te verdrijven"
Marion van Essen: ,,Sporten is een heerlijke manier om stress uit je lichaam te verdrijven" Peter Beijer

ReQuest: ‘De beste investering is in jezelf!’

25 januari 2023 om 11:00 Zakelijk

SOEST ,,Je hoeft niet per se in januari te starten voor een goed voornemen!” Marion van Essen van ReQuest vertelt dat elk moment goed is om aan je fitheid, gezondheid en blessureherstel te werken en dat onder leiding van een personal trainer. 


,,Een impulsaankoop is die rol drop bij de kassa. Maar starten bij ReQuest, dat is weloverwogen”, legt Marion uit. Daarom is de eigenaresse van ReQuest van mening dat je niet in een impuls aan de slag moet gaan. ,,Ik geloof in commitment. Vooraf maken we samen met jou een plan van aanpak. Bijvoorbeeld om fitter te worden, afvallen of herstellen van een blessure. 

VOOR IEDEREEN Personal training is voor iedereen. Tijdens ons gesprek is een moeder in de weer met gewichten. Met zichtbaar plezier en ondersteund door haar trainer doet zij haar wekelijkse sportsessie van een uur. Ondertussen is haar kind in een loopwagen de sportzaal aan het scannen. Marion: ,,Je ziet, deze plek is voor iedereen. Wij hebben altijd een oplossing zodat je wel naar ReQuest kan komen. Ons sterke punt is dat wij iedereen die hier binnenkomt persoonlijk begeleiden. Dat doen wij met trainers die ook medisch onderlegd zijn. Doelstellingen van onze cliënten zijn vaak: fitter en gezonder worden. Wij krijgen regelmatig het compliment dat wij sociaal zijn. Dat laagdrempelige hou ik er graag in.”

MET BELEID ,,Bewegen is belangrijk, maar doe dat met beleid en laat je adviseren en ondersteunen. Daarom doen wij niet mee met de fitness-hype en ontraden wij strenge (crash)diëten en overmatig trainen. Goed bewegen, verstandige voeding en motivatie. Met die drie pijlers zijn doelstellingen te bereiken. Wij helpen daar graag bij.”

BETER IN JE VEL ,,Investeren in jezelf, daar gaat het om. Fit worden, een betere conditie hebben, beter in je vel zitten. Dat levert heel veel geluk op. Personal training is maatwerk en sporten is een heerlijke manier om drukte en stress uit je lichaam te drijven. Bij ons kom je voor de beste investering ooit: die in jezelf! Wat wij van jou verlangen is een goede motivatie. Als het voor jou belangrijk is, dan vinden wij een weg om je doelstelling te bereiken.”

INFORMATIE ReQuest Personal Training, Eigendomweg 2a, www.requestpersonaltraining.nl, tel. 035-8883311 of 06-41764785.

Peter Beijer
Deel dit artikel via:
advertentie