Marion van Essen met partner en sportmasseur Bas Verresen. ,,Een personal trainer is voor iedereen."
Marion van Essen met partner en sportmasseur Bas Verresen. ,,Een personal trainer is voor iedereen." Peter Beijer

ReQuest in Soest: ‘Beste investering is die in jezelf’

28 september 2022 om 10:00 Zakelijk

In een personal training traject mag men de eerste progressie tussen de acht en twaalf weken verwachten. Marion: ,,Wat dat doel is bespreken we samen tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Wij zorgen voor de kennis, de stok achter de deur en een leuke training. Om succesvol te zijn ben jij de belangrijkste factor. Wat ben je bereid zelf te doen voor dat wat echt belangrijk voor je is? Dan vinden wij een weg om je doelstelling te bereiken. Vind je het niet belangrijk, dan is er altijd wel een excuus om het niet te doen.”

SOEST Marion van Essen, eigenaar van trainingsstudio ReQuest op de hoek Eigendomweg/Nieuweweg: ,,Ons verhaal is eerlijk. Wij doen geen beloftes waarvan we weten dat we die niet waar kunnen maken. Wij leveren een duidelijk plan en enkel maatwerk. Als jij jezelf een fit, sterk en gezond lichaam gunt en een programma op maat zoekt dan is personal training bij ons echt iets voor jou.”

Door Peter Beijer

DOELSTELLINGEN Een personal trainer is er voor iedereen, stelt Marion. De personal trainers drillen niet, maar geven doelgerichte aanwijzingen. Het is de stijl van ReQuest. ,,Iedereen kan zich hier op zijn of haar gemak voelen, iedereen die bij ons traint volgt personal training. Onze personal trainers zijn ook op verschillende vlakken paramedisch onderlegd, voedingscoach en/of sportmasseur. Zo kunnen we voor bijna elke doelstelling helpen. Doelstellingen zijn vaak: fitter en gezonder worden, gewicht verliezen en soms zelfs na jaren van klachten eindelijk blessurevrij zijn.”

ONTSPANNEN ,,Onze accommodatie is coronaproof. Binnen- en buitensporten gaat op een verantwoorde en veilige manier. Iedereen sport in een eigen trainingszone. Zo kan je je op een ontspannen manier inspannen voor. Wij doen niet mee aan de fitness-hype met strenge (crash)diëten en overmatig trainen. Wij adviseren op gebied van bewegen, voeding en mindset en creëren de voorwaarden waarmee je jouw doel kunt bereiken.”

,,Wij begeleiden dagelijks cliënten in de leeftijd van twaalf tot en met tachtig plus. Geen training of traject is hetzelfde. Personal training is maatwerk en een investering in je gezondheid en lichaam. Wij hebben de modernste faciliteiten voor een toekomst die gezond, fit en gelukkig mag zijn.”

INFORMATIE ReQuest Personal Training, Eigendomweg 2a, www.requestpersonaltraining.nl, tel. (035) 8883311 of 06-41764785.

Peter Beijer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie