Robert, Chloë en José Millo van Millo Interiors: persoonlijke aanpak op maat.
Robert, Chloë en José Millo van Millo Interiors: persoonlijke aanpak op maat. Eigen foto

Uw interieur op maat met Binnenhuis Scheltinga en Millo Interiors

7 december 2022 om 17:00 Zakelijk

BAARN Het inrichten of herinrichten van je eigen woning vereist meer dan alleen maar het kopen van een aantal meubels. Het gaat om de omgeving waarin je meerdere uren per dag aanwezig bent, de ruimte waarin je wilt ontspannen, eten, gasten ontvangen, waar rust moet zijn of waar juist meer dynamiek gevraagd wordt. Een inrichting die de tijdsgeest van een aantal jaar moet overleven.

Kennis, ervaring en expertise zijn nodig bij een interieur op maat. De ondernemers van Binnenhuis Scheltinga en Millo Interiors combineren hun kwaliteiten en producten en verzorgen het droomhuis waar de bewoners gelukkig van worden. 

DESIGNMEUBELS Binnenhuis Scheltinga by Millo is van Robert Millo en zijn vrouw José. In de winkel aan de Laanstraat 22 in Baarn, een voormalige woning uit 1905, zijn mooie designmeubels, aangekleed met gordijnen, vloerbedekking, zonwering, verlichting en bijzondere woonaccessoires te bewonderen.

De mogelijkheden zijn onbegrensd. Wij denken graag mee voor een persoonlijke aanpak op maat, met mooie combinaties

PERSOONLIJKE AANPAK ,,Verwacht bij ons niet een gigantische hoeveelheid meubels”, legt Robert uit. ,,De mogelijkheden zijn onbegrensd, we denken graag mee. Geen overbodige keuze, maar een persoonlijke aanpak op maat, met mooie combinaties. Van vloer, met vloerbedekking of bijvoorbeeld een mooie PVC-vloer tot behang, gordijnen, zonwering en uiteraard de meubels van merken zoals Leolux, Pode, Castelijn en Vibieffe. Voor een sfeervolle inrichting schakelen wij als extra ondersteuning de expertise van Millo Interiors in. Het eindresultaat is comfort, mooi en met een eigen karakter. Innovatief in vorm, functie en techniek. Maar het allerbelangrijkste is dat het voldoet aan de behoefte van de gebruiker.”

3d-IMPRESSIE Om een indruk te krijgen van de inrichting gaat Chloé Millo van het bedrijf Millo Interiors aan de slag. Zij is de dochter van Robert en José. ,,Ik maak een 3D-impressie waardoor je een zeer goede voorstelling van je nieuwe interieur krijgt”, vertelt de binnenhuisontwerpster. ,,Ik ontwerp zowel 2D als 3D en beschik over veel professionele materialen, zoals kleur- en stofstalen, maar ook 3D tekenprogramma’s zodat een ontwerp goed gevisualiseerd gepresenteerd wordt. In mijn 3D tekeningen loop ik samen met de opdrachtgever door hun nieuwe huis en bekijken we de mogelijke transformatie.”

DROOMHUIS ,,Het mooie van dit werk is dat er geen woonwens hetzelfde is. Daarom werk ik met verschillende stijlen en creëer ik samen met de opdrachtgever als het ware een droomhuis. Vooropgesteld: ik werk samen met mijn ouders, maar ook met andere specialisten. Ik ontwerp naast woonkamers, ook badkamers, keukens en laat zien wat een verbouwing met een huis zou kunnen doen. Dit eindresultaat is namelijk goed te zien in een 3D.”

De service gaat volgens José verder dan alleen het advies, het leveren en installeren. ,,Wij ontzorgen volledig. Maar wat ik ook belangrijk vind: we zijn niet alleen een winkel voor een totaalconcept. Je bent bij ons ook van harte welkom voor een enkel product. Het is onze passie om samen met de klant tot de juiste woonsfeer te komen. Je woont zoals je bent!”

U bent van harte welkom in de winkel (dinsdag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur).

Binnenhuis Scheltinga
www.binnenhuisscheltinga.nl
Laanstraat 22 Baarn

www.millointeriors.nl 

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie